Vergaderruimte ‘De Stuurhut’ in een nieuw jasje!

| Blogs

Als dank voor de jarenlange samenwerking heeft WoonExpress een van de vergaderruimtes van MaxServ in een Meesterlijk nieuw jasje gestoken. In dit blog vind je een sfeerimpressie en lees je over hoe het ontwerp van stylist Mima tot stand is gekomen.

Wat een gave manier om één van je partners in het zonnetje te zetten! Jullie zijn toppers!


OTHNIEL DIRECTEUR

Het ontwerp van ‘de Stuurhut’ door stylist Mima

Vanuit DMG / WoonExpress werd mij gevraagd een nieuw ontwerp te maken voor ‘de Stuurhut’ van MaxServ. Eerst kreeg ik een uitgebreide rondleiding van Franca met de uitleg van de verschillende ruimtes en kleurbetekenissen. Daarna was het aan mij om van de Stuurhut een mooie nieuwe ruimte te maken. De ruimte moest geschikt zijn voor zowel werkoverleg en presentaties met grotere groepen als voor het ontvangen van klanten. Daarnaast moest het ook een prettige werkruimte voor medewerkers zijn.

DE KLEUREN

De paarse lambrisering was een vast gegeven om de eenheid met de rest van het pand te bewaren. Het paars, wat staat voor creativiteit, inspiratie en ambitie, moest dus gecombineerd worden. Hiervoor hebben ik als basis voor zwart gekozen, wat voor een chique uitstraling zorgt. Om het totaal af te maken heb ik gekozen voor donkergroen en goud. Groen zorgt voor balans, harmonie en groei, waar het gouden accent staat voor succes.

HET RESULTAAT

De kleuren met de nieuwe modernere meubels komen mooi samen en vormen de nieuwe Stuurhut als eindresultaat. Ook met paars/witte wanden heeft het geheel een rustige, warme uitstraling gekregen. Een ruimte waar je met enthousiasme klanten kunt ontvangen, maar ook een ruimte waar je kan gaan zitten voor rust en nieuwe inspiratie.

Wil jij de Stuurhut in het echt zien? Kom dan eens langs om hem te bekijken, dan kunnen we het meteen hebben over je nieuwe website!

Marketeer