TYPO3 Meetup georganiseerd bij MaxServ

| Nieuws

Woensdag 8 september was het weer zo ver! De Nederlandse TYPO3 community organiseerde haar maandelijkse Meetup en dit keer was het bij MaxServ. Als TYPO3 agency vinden we het belangrijk om regelmatig mee te doen aan dit soort initiatieven.

De Nederlandse TYPO3 community, onder leiding van Edward Lenssen en Richard Haeser, organiseerde de maandelijkse Typo3 meetup. Deze keer was het bij ons op locatie en wij verzorgden uiteraard ook het eten en drinken.

De maandelijkse TYPO3 meetups staan in het teken van samenwerken en draaien vooral om:

  • Het versterken van de Nederlandse TYPO3 community
  • Samen op de hoogte blijven van wat er speelt binnen TYPO3
  • Kennis delen met elkaar of vraagstukken behandelen
  • Aan de TYPO3-core werken

Omdat er een aantal nieuwe gezichten waren, is de meetup van 8 september begonnen met een uitgebreide introductie. Daarna gaf de organisatie een tour door alle benodigde tools en de werkwijzen rondom het werken aan de TYPO3 core. Vervolgens hebben de developers samen core development taken uitgevoerd; zoals het reviewen van patches en het gezamelijk indienen van een eigen patch. Door dit gezamelijk op te pakken zorgt de Nederlandse TYPO3 community ervoor dat steeds meer developers zich comfortabel voelen bij core-development en het vergroot de betrokkeneid.

Wil jij ook kennismaken met de Nederlandse TYPO3 community en meewerken aan de TYPO3-core? Word dan lid van #community-nl binnen de TYPO3 slack en blijf op de hoogte van volgende meetups en andere nieuwtjes. 

Kom jij ook bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!

Directeur