TYPO3 Developer Days 2017

Deze week is het weer zover. De 12e editie van de TYPO3 Developer Days gaat van start. Dit jaar start het op 13 juli en is het 16 juli afgelopen. Samen met drie andere collega's vanuit MaxServ vliegen we naar Malmö in Zweden, waar het allemaal plaats vindt. 
 

Het doel van #t3dd17

Het doel van deze dagen is dat TYPO3 developers over de hele wereld elkaar ontmoeten en samen inspiratie op doen en veel kennis delen. Uiteraard met een hoop plezier.

De conferentie wordt gehouden in het Quality Hotel View in Malmö. Het hotel is in 2016 voltooid en ligt naast evenementen hal Malmö Arena en het Emporia winkelcentrum. Dit is het grootste winkelcentrum van Scandinavië. Daarnaast verblijven we in het Malmö Arena hotel met een waanzinnig uitzicht over de stad. Aan de locaties zal het dus niet liggen!

Sessies

Uiteraard is kennis delen ook een belangrijk doel van deze dagen. Deze kennis kan worden opgedaan tijdens diverse talks die door developers gegeven worden. Uiteraard dragen wij graag ons steentje bij en geef ikzelf 2 presentaties.

1. Yoast SEO for TYPO3 (17:45 - 18:30 - Humlebaek, vrijdag)
Afgelopen maanden hebben we hard met Yoast samengewerkt om de Yoast SEO plugin voor TYPO3 beschikbaar te stellen. Tijdens deze sessie zal ik toelichten waarom deze extensie je als website eigenaar kan helpen, maar ook hoe je als developer deze extensie kan inzetten. Daarnaast proberen we mensen warm te maken om een bijdrage te leveren. We willen namelijk graag met jou de extensie beter maken.  

2. Koppeling TYPO3 CMS8 en Magento 2 (17:45 - 18:30 - Helsingborg, zaterdag)
Naast dat we hard gewerkt hebben aan de Yoast SEO plugin, zijn we ook druk bezig met een koppeling tussen Magento 2 en TYPO3 CMS versie 8. We willen de krachten van beide systemen met elkaar koppelen. Inmiddels hebben we een eerste werkende versie, maar er is een heel traject aan vooraf gegaan. Tijdens deze sessie vertel ik je graag alles over deze ontwikkeling en hoever we nu staan.

We hopen je graag te zien tijdens de sessies. Geen kaartjes voor de Developer Days kunnen bemachtigen (het is helaas al uitverkocht), maar wil je wel graag meer weten over de onderwerpen die wij presenteren? Houd dan onze Twitter in de gaten @MaxServ. Wij zullen regelmatig een update plaatsen. Ook zullen wij een link naar onze presentaties plaatsen.