The Passion 2020

| Blogs

LIVE 10 jaar The Passion: 'Geef mij nu je angst'

Gisteren was het zover. De 10e editie van The Passion vond plaats. Dit jaar anders dan anders. Ook The Passion heeft zich moeten aanpassen aan de situatie van dit moment. De geplande liveopnames in Roermond hebben plaatsgemaakt voor een speciale live-editie: “Geef mij nu je angst”. 

Van offline naar online

The Passion is een vertaling van het paasverhaal waarin de laatste uren van het leven van Jezus worden herverteld. Het is een groot evenement, waarmee het publiek op een eigentijdse manier kennis maakt met het verhaal van Jezus Christus.

Normaal gesproken is dit een evenement dat veel publiek en toeschouwers op de been brengt. Voor wie er niet kon zijn, was het op televisie live te volgen vanaf de bank. Ook de website speelde eerdere jaren een belangrijke rol. Helaas kon de 10e editie alleen in aangepaste vorm plaatsvinden. Publiek was door de Coronamaatregelen niet welkom, maar kon het evenement op de buis en online meemaken.

Deze twist heeft veel gevergd van de website en makers. Maar het is ze gelukt! Onze partner EO heeft in samenwerking met KRO-NCRV een mooi programma neergezet! De uitzending werd met 2,7 miljoen kijkers alsnog massaal bijgewoond.

Ook de website www.thepassion.nl trok veel publiek. Net als elk jaar zit MaxServ stand-by om te zorgen dat de site ook bij piekbelasting vlekkeloos blijft draaien. We houden de monitoring scherp in de gaten en mocht er zich iets voordoen, zorgen we ervoor dat er bijgeschaald kan worden. Gelukkig is het net als alle voorgaande jaren gelukt om dit zonder problemen te laten verlopen.

Wil je ook gebruik maken van onze expertise?

Ben je benieuwd hoe MaxServ jou kan helpen bij je website? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee en delen graag onze kennis en expertise. Of het nu gaat om een website met slechts enkele pagina's, een multisite omgeving of een webshop, wij hebben het vakmanschap voor je in huis! Juist in deze periode van beperkt persoonlijk contact is het belang van een goede digitale omgeving groter dan ooit. We staan voor je klaar!

Vul het contactformulier in of neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek!