SinterKerst&Nieuw MaxServ 2022

| Blogs

Wat hebben we het gemist, maar wat was het weer fantastisch! Al een aantal jaar hebben we helaas geen SinterKerst&Nieuw kunnen organiseren. Daarom hebben we het afgelopen donderdag extra goed gevierd! 

Proost!

Vrijwel alle collega’s waren op kantoor en stopten iets eerder met werken om met elkaar te proosten. Voordat we het glas hieven luisterden we naar Othniël die alle collega’s bedankte voor hun inzet van het afgelopen jaar en zeer positief naar 2023 kijkt.

BINGO!

Na het proosten was het tijd voor een ouderwets potje Bingo! Manouk en Jesper aan de ballen en een tafel vol met leuke cadeaus zorgden voor veel gelach en plezier onder de collega’s. Na een aantal rondes gespeeld te hebben draaiden Manouk en Jesper vrijwel alle ballen op. Zo had bijna iedereen minstens één keer Bingo.

Lekkers & cadeaus

Na de bingo werd er ook nog heerlijk gegeten. Onze nieuwe Big Joe barbeque zorgde in combinatie met BBQ-held Sander (hulp van een handjevol collega’s) voor heel veel lekkers! Nadat iedereen had gegeten was het tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat iedereen zijn eigen kerstcadeau had gevonden in de grote stapel. Elk jaar mogen collega’s hun eigen SinterKerst-cadeau(‘s) kiezen. Deze waren allemaal op tijd binnen en mooi ingepakt door Pascale! 

Wat was het gezellig en wat hebben we genoten. Dank je wel MaxServ!