ONZE MEESTERS | Berry

| Blog

MaxServ geeft je een kijkje achter de schermen door verhalen van onze collega’s te delen. Graag geven we het woord aan Berry. Berry is recent begonnen als sales consultant en is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe (potentiële) klanten. Een goede reden om hem alvast een beetje beter te leren kennen.

Over mij

Mijn naam is Berry, ik ben 33 jaar en woonachtig in Teteringen. Ik ben mijn carrière begonnen als digitaal forensisch onderzoeker en kwam er al snel achter dat de combinatie van consultancy en ICT beter bij mij paste.

Gedrevenheid, integriteit en leergierigheid zijn drie woorden die mij als persoon definiëren. Ik hou van een uitdaging en vind het dan ook belangrijk om mezelf te blijven motiveren om nieuwe ervaringen en kennis op te doen. Zo heb ik bijvoorbeeld naast mijn werk een hbo-opleiding afgerond en daar ben ik enorm trots op. Naast mijn werk heb ik een passie voor motorrijden. Met mooi weer zal je mij dan ook vaak op de motor vinden.

Mijn Meesterschap

Ik ben een aantal weken geleden bij MaxServ begonnen als sales consultant. In deze rol richt ik mij voornamelijk op nieuwe klanten. Daarnaast draag ik zorg voor het optimaliseren en beheren van de tools die we gebruiken voor de verkoopactiviteiten.

Ik haal veel plezier uit contact met klanten. Mijn kracht ligt in het begrijpen en vertalen van wensen naar klantgerichte oplossingen. Om de klantgerichte oplossingen zo optimaal mogelijk vorm te geven, werk ik graag samen met collega’s. Echte meerwaarde bieden voor de klant vraagt tenslotte om afstemming tussen onze verschillende disciplines. Daarnaast is het belangrijk dat bij aanvang van de opdracht voor iedereen helder is wat er moet gebeuren, zodat het project voor de klant in goede banen geleid kan worden.

Waarom MaxServ?

Ik werkte al ruim 10 jaar met veel plezier bij mijn vorige werkgever, maar ik was op zoek naar vernieuwing. Ik wachtte op het juiste bedrijf om een overstap te maken en was vooral op zoek naar een bedrijf dat me een goed gevoel gaf. Bij MaxServ was dit direct het geval.

MaxServ is oprecht een mensgerichte organisatie en ik voel me er thuis. De samenwerking met de collega’s voelt vertrouwd en ze staan altijd klaar om me te helpen. Ik krijg ruim de tijd om het bedrijf en de mensen te leren kennen en word zorgvuldig ingewerkt. Daarnaast biedt MaxServ structuur en heldere doelen waarbinnen ik veel vrijheid heb om het op mijn manier te doen. Deze combinatie werkt voor mij heel erg fijn. Vol enthousiasme verheug ik me daarom op wat de toekomst bij MaxServ mij verder gaat brengen!

Kom jij ook bij ons werken?

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!

Meer weten over MaxServ?

Here should be a form, apparently your browser blocks our forms.

Do you use an adblocker? If so, please try turning it off and reload this page.