Meet Magento NL 2017

10 mei is het tijd voor Meet Magento NL 2017 (#MM17NL) in DeFabrique in Utrecht. Alweer de 9e keer dat dit event in Nederland wordt georganiseerd. Dutchento, de Nederlandse Magento Community, is zoals gewoonlijk verantwoordelijk voor de organisatie van het meest innovatieve Magento event in zijn soort. Op deze bijzondere locatie wordt Meet Magento nog groter en innovatiever uitgepakt dan vorig jaar. Ik ben als medewerker van MaxServ onderdeel van het team dat de marketing rond dit event verzorgt. 

Is #MM17NL voor mij interessant?

Waarom moet jij aanwezig zijn bij Meet Magento NL 2017? Graag leg ik dit aan je uit!
Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor (toekomstig) webwinkeliers, e-commerce managers, marketeers en de internationale Magento community. Zo zijn er ieder jaar weer gasten vanuit heel Europa en zelfs daarbuiten.

Ontdek Magento

Wil jij een webshop gaan starten, of heb je een webshop en denk je aan overstappen naar Magento? Op dit event staan de beste Solution Providers klaar om je te helpen. Ze informeren je over de verschillende mogelijkheden en zoeken samen met jou naar een oplossing die past bij jouw situatie. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Verbeter je business

Er lopen tal van specialisten rond tijdens Meet Magento. Er is dus ruimte genoeg om je te laten inspireren door interessante gesprekken, Magento partijen, cases, keynotes en sessies. Iedereen staat te trappelen om zijn of haar kennis te delen dus maak daar gebruik van!

Ontmoet de Magento Community

De sterke Magento Community beweegt zich niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. De enthousiastelingen komen dan ook vanuit verschillende plekken naar Meet Magento NL 2017 om te spreken, als sponsor of om zich te laten inspireren en bij te kletsen. Ze kunnen niet wachten om nieuwe mensen te ontmoeten!

Magento developers

Zonder de developers die continu helpen met het verbeteren van de software zou Magento nergens zijn. Daarom is er een uitgebreide Tech track en Hackathon voor de liefhebbers van live coding! De Hackathon wordt georganiseerd door Jeroen, een collega van me. 

Meet Magento Awards

Tijdens #MM17NL worden ook de Meet Magento Awards uitgereikt. Er zijn meerdere categorieën waar je als winnaar kunt optreden:

  • Magento Community
  • Magento Enterprise
  • Magento 2
  • Community Project
  • Magento Innovatie

Klik hier voor meer informatie over de Awards of om jezelf of iemand anders te nomineren! Inschrijven kan tot 31 maart.

Kom jij ook?

Genoeg redenen om aanwezig te zijn bij Meet Magento NL 2017 dus. Ik ben er in ieder geval bij en hoop je daar tegen het lijf te lopen!

Klik hier voor meer informatie en tickets.

LET OP: Tot zondag 5 maart 2017 €50,- korting op de 'early-bird' tickets!

Marketeer