MaxServ, bedankt voor je goede werkgeverschap

| Nieuws

“Dat doen we samen, op de MaxServ manier”. Toen ik hier ongeveer 10 maanden geleden begon, dacht ik dat het meer een verkooppraatje was dan dat het ook echt zo was. Maar keer op keer word ik verrast door wat een goede Werkgever MaxServ is. Wat er vandaag gebeurde spant voor mij op een positieve manier de kroon en daarom wil ik het graag delen.

Met hart voor elkaar

Samen, met hart voor elkaar. Het is niet iets dat we zomaar zeggen om er mooi op te staan. Het is MaxServ en dat bleek ook vandaag weer . 

Door de omstandigheden in de wereld stijgen de gas- en brandstofprijzen op dit moment enorm. Niemand kan daar wat aan doen, maar iedereen ondervindt de gevolgen ervan. De kilometervergoeding dekt de kosten van de brandstof niet of nauwelijks en het huis warm houden op dagen dat je thuiswerkt merken we in de vaste lasten. Hier is MaxServ zich van bewust en besloot daarom in te grijpen. 

Vandaag kregen we onverwachts een mail van het management waarin werd verteld dat MaxServ ons graag een handje wil helpen met de hoge energie- en brandstofkosten. Zonder al te veel in detail te treden: zolang de situatie daarom vraagt, verhoogt MaxServ per direct de kilometer- en thuiswerkvergoeding voor alle medewerkers. Daar bovenop krijgen we een bedrag om ons ook voor januari en februari tegemoet te komen! Dit bericht leverde heel veel positieve en oprechte reacties van collega’s in onze communicatie app.

Bovenstaand voorbeeld is geen incident. En daarom wil ik namens alle collega’s MaxServ een keer op deze manier bedanken voor haar goede werkgeverschap!

Promotie was niet het doel, maar wil je meer voorbeelden? Kom eens een kopje koffie of thee drinken, dan vertel ik je er alles over! Wil je meer lezen over MaxServ en de cultuur, bekijk de werken bij pagina

 

Marketeer