MaxServ BBQ 2022

| Blogs

Na een lange periode waarin we voornamelijk op afstand hebben samengewerkt en elkaar weinig hebben gezien, was het dan eindelijk zover. Het eerste bedrijfsuitje waar we weer met alle collega’s bij elkaar konden komen!

Met z’n allen! 

Alle collega’s werden uitgenodigd om samen met een partner, beste vriend of buurman / -vrouw naar het Houtse Meer te komen voor een gezellige barbecue. Het was een grote groep mensen door de vele +1’s die aanwezig waren, de naamstickers hielpen daarom enorm. Ook was er een aantal nieuwe collega’s. Het was voor hen een leuke manier om iedereen op een informele manier te leren kennen.

 

De middag werd afgetrapt door Othniël die een kort praatje hield en de primeur had om de nieuwe bedrijfsvideo over de kernwaarden aan te kondigen. Deze video werd tijdens de barbecue voor het eerst getoond aan alle collega’s. De reacties op de video waren heel erg leuk en we zijn benieuwd wat anderen ervan gaan vinden. Houd onze kanalen in de gaten om de video als eerste te bekijken zodra hij wordt gedeeld; dat zal niet lang meer duren!  

Na de introductie werd het heerlijke barbecue-buffet geopend en konden we ‘aanvallen’ op al het lekkers wat vers van de barbecue kwam. Als afsluiter kregen we ook nog een lekker toetje!

Meesterlijk genieten

Aan het eind van de gezellige avond werd door MaxServ nog benadrukt dat goed uitrusten na hard werken aan Digitale Meesterwerken belangrijk is. Om dit te faciliteren kregen we allemaal een Fatboy Lamzac® cadeau met daarop het MaxServ logo en de tekst “Meesterlijk genieten”. Nou, dat komt volgens mij wel goed met zo’n groot en comfortabel luchtkussen!

Kom jij ook bij ons werken?

Onze collega's zijn het kloppend hart van het bedrijf. In agile projecten werken we hard aan Digitale Meesterwerken voor opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!