En de genomineerden zijn..

TYPO3 Award

21 oktober is het weer zover: Het jaarlijkse TYPO3 gala evenement. Op deze avond worden in de categorieën Enterprise Business, Campaign / Startup, NGO, Mobile, eCommerce, Finance / Insurance, Government / Politics, Tourism, Sports en Education / Science winnaars gekozen voor het beste TYPO3 platform van het afgelopen jaar.

Het evenement vindt plaats bij de voormalige beurs van Amsterdam, tickets kunnen besteld worden via award.typo3.org. De jury bestaat uit een variatie op het gebied van web design, user experience, mobile, social media en daarnaast specialisten uit de verschillende branches.

De genomineerden

Dat wij extra verheugd zijn om dit nieuws aan u te brengen, is vanwege het feit dat er maar liefst 2 websites zijn genomineerd welke zijn gebouwd door MaxServ! In de categorie eCommerce is de website van KeukenConcurrent genomineerd. In de categorie Education / Science is de website van TU/e genomineerd.

Wij zijn natuurlijk erg trots dat de grote inspanningen hebben geleid tot een nominatie bij zo een prestigieus evenement. We willen daarom ook KeukenConcurrent en TU/e van harte feliciteren met het behaalde resultaat.

Gerelateerde berichten