De Meesterproef van Nona: Employer Branding video

| Blogs

De video over de kernwaarden van MaxServ staat online en is onderaan dit blog te zien! De video is het eindresultaat van een schoolopdracht die Nona deed voor haar opleiding en wordt gebruikt binnen de Employer Branding van MaxServ. Wil jij weten hoe de video tot stand kwam en hem bekijken? Lees dan verder en bekijk de video!

Over Nona

Nona studeert Creative Business/International Media and Entertainment Management aan de BUAS in Breda. Voor haar opleiding heeft ze in samenwerking met MaxServ en De Groeiclub deze video geproduceerd. Het doel van de video is ondersteunen bij het bereiken en aantrekken van nieuw toptalent. Dit doen we in deze video door te delen hoe belangrijk onze kernwaarden (samen, ontwikkelen, kwaliteit) zijn, zowel intern als extern. Het project van Nona is een onderdeel van onze Employer Branding. 

Vooronderzoek en proces door Nona

“Om de best practices in kaart te brengen ben ik gestart met desk research. Hierbij heb ik onderzocht wat mensen belangrijk en waardevol vinden als het gaat om Employer Branding. Vervolgens heb ik met behulp van een codeboek vergelijkbare content geanalyseerd. Hierbij heb ik gekeken naar wat directe concurrenten doen, maar ook naar wat grote internationale bedrijven doen, die over het algemeen wat verder zijn met Employer Branding. Hier zijn interessante inzichten uitgekomen die ik heb gebruikt om een concept te ontwikkelen. 

In het concept kwam onder andere naar voren dat we er geen te gescript verhaal van wilden maken. De focus lag daarom op beantwoording van oprechte en persoonlijke vragen van medewerkers, gebaseerd op de kernwaarden van MaxServ. Ik ben daartoe in gesprek gegaan met verschillende collega’s en heb ik ze een aantal vragen gesteld over de kernwaarden. Vervolgens heb ik de collega’s geselecteerd die het beste bij het script pasten. Ondertussen hebben we ook de cameraman geselecteerd. 

Via De Groeiclub kwamen we terecht bij cameraman Pepijn van Visuals By Pep. We hebben er samen voor gezorgd dat de draaidag soepel verliep en daarna heeft Pepijn de video geëdit. De samenwerking was fijn en het resultaat is een oprechte video die een duidelijk beeld geeft van MaxServ als werkgever.” 

Het resultaat

Wij zijn super blij met het eindresultaat en hebben Nona uitgebreid bedankt en gecomplimeneerrd! Ze heeft overigens zelf ook een rol in de video. Heb jij haar kunnen spotten?

Kom jij ook bij ons werken?

Onze collega's zijn het kloppend hart van het bedrijf. In agile projecten werken we hard aan Digitale Meesterwerken voor opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!