Beleef het MaxServ kantoor

| Blogs

We willen je graag kennis laten maken met het kantoor van MaxServ aan de Taxandriaweg in Waalwijk. Het bruisende hart van onze organisatie, waar collega’s dag in dag uit hard werken om de beste resultaten neer te zetten en prachtige Digitale Meesterwerken te creëren.

Het ontstaan

MaxServ is in 2007 ontstaan in Giessen als hosting service. Later zijn we ook websites gaan ontwikkelen wat nu onze core business is. Een veel gestelde vraag is waar de naam MaxServ vandaan komt. Deze is bedacht met oog op het bieden van maximale service. Daarbij was kort en krachtig belangrijk en er moest een domeinnaam beschikbaar zijn.

HET KANTOORGEBOUW

Het kantoorgebouw waarin wij sinds 2015 gevestigd zijn is in 1998 gebouwd en heeft in de voorgaande jaren verschillende bedrijven gezien. Het meest bekende bedrijf is misschien wel het Taalinstituut ILC. Het pand heeft verschillende kantoorruimtes verdeeld over 965 vierkante meter en kenmerkt zich vooral door het opvallende uiterlijk. Een groot wit rechthoekig pand, met de grote glazen pui aan de voorkant en de kleine raampjes aan de bovenkant. Ons logo prijkt vol trots op de voorgevel en in het donker valt het op door de uitgesproken verlichting. Tot slot de onmiskenbare brug, die heel lang in een felgroene kleur sierde. Recentelijk heeft de brug een make-over gekregen waarbij hij is geschilderd in een iets subtielere kleur die beter past bij onze huisstijl, namelijk blauw. 

DE RUIMTES

Het werkende leven in ons kantoorpand staat nooit stil. In de verschillende kantoorruimtes zitten collega’s afwisselend bij elkaar. De combinatie van thuiswerken en op kantoor werken is er sinds corona ingesleten, maar ondanks dat is de goede sfeer op kantoor altijd gebleven.

Naast de inspirerende kantoorruimtes hebben we een gezamenlijke lunchruimte met een keuken. De keuken en lunchruimte zijn het domein van Pascale. Zij zorgt er iedere dag weer voor dat de aanwezige MaxServers kunnen genieten van een gevarieerde lunch. Ook hebben we een bar met tap waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel wordt georganiseerd. 

Voor een overleg of presentatie met meerdere personen hebben we de Stuurhut. Dit is een grote halfronde ruimte met zicht op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. Daarnaast hebben we een aantal kleinere overleg- of presentatieruimtes. Deze zijn verschillend ingericht met tafels of loungebanken. Zo hebben we voor elk type overleg een geschikte ruimte. 

ALLE GEMAKKEN OP EEN RIJ:
 • Een vloeroppervlak van ongeveer 1.000 m2

 • Verschillende soorten ruimtes voor presentaties en meetings met stoelen of loungebanken

 • Aparte ruimtes als je even alleen wilt zijn of inspiratie wilt opdoen

 • Verschillende activiteiten waaronder een biljart, dartbord en een tafelvoetbaltafel

 • Een balkon met barbecue

 • De ruimtes zijn verdeeld over 4 verdiepingen waarvan MaxServ er 3 in gebruik heeft

 • Veel verschillende kamers / kantoorruimtes

 • Wanneer je aan de voorkant naar buiten kijkt heb je zicht op de A59 en het industrieterrein dat erlangs ligt

 • De Stuurhut, voor meetings en presentaties

 • Ruime parkeerplaatsen aan de voor- en achterkant van het pand

 • Een douche, om je even op te frissen nadat je bijvoorbeeld naar kantoor hebt gefietst of hebt gesport voorafgaand aan je werkdag

Ook beleven?

Wil jij ook graag werken in dit fantastische pand? Kijk dan snel welke vacatures we beschikbaar hebben. Of ben je op zoek naar een e-commerce of content platform? Neem dan contact met ons op, misschien zitten we dan binnenkort samen in één van onze inspirerende meetingruimtes om tot een Digitaal Meesterwerk te komen voor jouw organisatie.

Meer weten over MaxServ?

Here should be a form, apparently your browser blocks our forms.

Do you use an adblocker? If so, please try turning it off and reload this page.