5-jarig jubileum | Stef

| Nieuws

Vandaag staan we stil bij het 5-jarig jubileum van Stef. Stef is een van onze team coördinatoren (TCO). Hij is een echte doorpakker die regelmatig van zich laat horen. 

Om deze mijlpaal te vieren hebben we Stef in de plantjes gezet en hem een aantal vragen gesteld.

Hoe kijk jij terug op de afgelopen 5 jaar?

De afgelopen 5 jaar zijn voorbij gevlogen. MaxServ is steeds in beweging en ik ben ook een aantal keer van rol veranderd. Dat ik het naar mijn zin heb bij MaxServ is denk ik duidelijk, gezien de mijlpaal.

Ik ben 5 jaar geleden bij MaxServ begonnen omdat er vanaf dag 1 vertrouwen in me werd uitgesproken. Er lag een mooie kans om mezelf en MaxServ (toentertijd ook YellowSite) verder te ontwikkelen. Als ik bij een werkgever start, dan ga ik ervanuit dat dit voor een langere periode zal zijn. Want anders zit er voor mijn gevoel op dat moment al iets niet goed. Het is voor mij dus ook geen verrassing dat ik er nu na 5 jaar nog ben!

Er is erg veel gebeurd sinds ik bij MaxServ begon. MaxServ heeft na een periode van groei een enorme professionaliseringsslag (door-)gemaakt en zichzelf daarmee bijna opnieuw uitgevonden. Dat was nodig om te komen waar we nu zijn. 

Wat is een hoogtepunt van de afgelopen 5 jaar?

Ik vind het een hoogtepunt dat we met DMG en Kees Smit Tuinmeubelen een sprintritme hebben gevonden dat voor MaxServ en deze klanten goed werkt. Het MaxServ team werkt voor beide klanten, steeds om en om in sprints van twee weken. De samenwerking met Kees Smit is sowieso een hoogtepunt voor mij. We werken op een hele gezonde basis van wederzijds respect en vertrouwen en zo werk ik het liefst.   

Wat typeert jou binnen MaxServ?

Ik denk (en hoop) dat ik word gezien als een oprechte collega die het beste met MaxServ voorheeft. Ik ben recht voor de kar en zal mijn mening geven, zowel gevraagd als ongevraagd. Verder duik ik niet weg voor mijn verantwoordelijkheden en probeer ik als kartrekker te fungeren waar ik kan.

Terugkijkend op de afgelopen 5 jaar wat had je jezelf mee willen geven toen je bij MaxServ begon?

Dat ik af en toe een stapje achteruit moet doen. Soms is het nodig om even afstand te nemen van een situatie of project. Om eerst eens goed te kijken wat er nu daadwerkelijk gebeurt voor je er meteen op doorpakt. Af en toe even uitzoomen dus. 

Vooruitkijkend op de komende 5 jaar wat hoop je dan te hebben bereikt?

Ik hoop samen met MaxServ nog een flinke professionaliseringsslag gemaakt te hebben, zodat we met zijn allen nóg stabieler de juiste kant op gaan. Groot onderdeel daarvan is dat we onze klanten en partners blij mogen maken met vette platformen die helpen hun online doelen te behalen.

We zijn heel blij met Stef bij MaxServ en we hopen er nog vele jaren aan vast te plakken! 

Kom jij ook bij ons werken?

Stef is samen met alle collega's het kloppend hart van ons bedrijf. In agile projecten werken ze hard aan digitale meesterwerken voor onze opdrachtgevers.

Denk je dat MaxServ ook bij jou past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures!