Commerce & Content Audit: klaar voor meer conversie?

De webshop van de toekomst biedt beleving en context: bied jouw webshop dat ook?

We kopen producten steeds vaker online. Dat geldt niet alleen voor kleine(re) aankopen, maar ook kostbare producten zoals interieurs, nieuwe auto´s of elektronica worden online gekocht. Veel huidige e-commerce platforms bieden potentiële klanten helaas nog te weinig context en beleving. Dit heeft een negatief effect op de conversiecijfers. ¨Laten we toch nog maar even in de winkel kijken¨, klinkt het dan.

Maar dat kan tegenwoordig ook anders

De techniek van vandaag de dag maakt het mogelijk om binnen een e-commerce platform vergelijkbare beleving te bieden als in een fysieke winkel. Maar lukt dat binnen jouw digitale landschap ook? Om dit te toetsen hebben wij een online Commerce & Content Audit voor jouw ontworpen.

Hoe werkt het?

Deelname aan onze Commerce & Content Audit is simpel, vrijblijvend en voorziet je van de nodige inzichten. Zo weet je of jouw huidige e-commerce landschap klaar is voor de toekomst. Of leer je waar je eventueel nog ruimte is voor verbetering. 

  • Deel je antwoorden op de vragen
  • Ontdek of jij een C&C Junior / Medior / Expert bent
  • Ontvang de resultaten + analyse in je mailbox 
  • *Bonus: stel een vraag aan onze e-commerce experts

Commerce & Content audit

** Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Daarnaast ga je ermee akkoord dat MaxServ je berichten stuurt, je kunt je op elk moment hiervoor afmelden. Bekijk ons Privacy statement voor meer informatie.

DEZE ORGANISATIES MAKEN OOK GEBRUIK VAN ONZE EXPERTISE: