Magento het webshop systeem!

Bent u op zoek naar een software voor een webwinkel die u helpt succesvol online te worden? Dan is Magento de juiste software voor u. Magento is namelijk het succesvolle e-commerce platform met wereldwijd miljoenen gebruikers. Magento biedt onder andere een compleet pakket van online betaalkoppelingen, tot voorraadbeheer, facturatie, meertaligheid en meerdere valuta aan. Het is dus niks voor niks dat Magento het populairste webshop systeem is op dit moment. 

Informatie aanvraag voor een Magento platform!

Informatieaanvraag

Voordelen van Magento

  • Magento is open source; elke ontwikkelaar kan eraan werken
  • Het systeem beschikt over vele functionaliteiten die je helpen bij het verhogen van de klantenloyaliteit
  • Beschikt over extensies/plugins waarvan sommige betaald en sommige gratis zijn.
  • Magento heeft een grote community waardoor er veel informatie te vinden is
  • Beschikt over een uitgebreide log en rechtensysteem voor gebruikers
  • Is geoptimaliseerd voor snelheid
  • Is geheel SEO-vriendelijk

Voor elk e-commerce platform een passende oplossing.

Bovenstaand klinkt goed, maar welk systeem gebruiken jullie dan?”, kun je nu denken. Logisch, want misschien heb je al een webshop draaien op een bepaald systeem en wil je niet overstappen naar een nieuw systeem. Bij MaxServ werken we met diverse open source systemen. Wij hebben dan ook verschillende specialisten in huis, zoals WooCommerce- en Magento specialisten. Samen met jou zullen we kijken welk e-commerce systeem het beste bij je past. Één ding is zeker; je krijgt altijd een passend advies en een passende website!

Bekijk hier welk webshop systeem het beste bij jouw bedrijf past.

Magento en TYPO3 de perfecte basis.

Magento Commerce is een zeer uitgebreid webshop platform wat gericht is op e-commerce en bezit veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat de webshop uitstekend functioneert. Naast een goed platform, is ook een goed CMS de fundamentele basis voor een website. Een passend CMS voor grote e-commerce platformen is TYPO3. MaxServ heeft gekozen voor TYPO3 vanwege de grote flexibiliteit en omdat het net als Magento open source is. Daarnaast is een veilig CMS erg belangrijk, iets wat binnen MaxServ hoog in het vaandel staat. Magento en TYPO3 zorgen samen voor de beste basis. Wij adviseren daarom ook om deze open source systemen beide te gebruiken. 

Een succesvol Magento platform? Kies voor MaxServ!

Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat wij tot de beste full-service internetbureaus van Nederland behoren en dat wij onze (technische) zaken goed op orde hebben. Onze gecertificeerde Magento developers volgen de razendsnelle ontwikkelingen op digitaal vlak op de voet en zorgen ervoor dat uw organisatie hierdoor de concurrentie altijd een stap voor kan blijven. Daarnaast schrijven zij maatwerkoplossingen voor informatieverwerking tussen uw huidige product klant systemen.