Een succesvol converterend e-commerce platform? Kies MaxServ.

E-commerce, deze term hoeven we jou niet meer uit te leggen. Jij weet exact wat het betekent. Het enige wat jij wil weten is hoe je het maximale uit je (nieuwe) webshop kan halen. Dit wil je het liefste vandaag nog. Wij begrijpen dat. Helaas kunnen we dit niet in één keer voor je realiseren. Wat wij wel kunnen doen is een webshop bouwen die converteert. Al een webshop? Geen probleem, dan optimaliseren wij hem. Uiteraard geldt voor beide gevallen dat we je vandaag al kunnen voorzien van strategisch advies.  

Informatie aanvraag voor een e-commerce platform!

Informatieaanvraag

Een converterend platform!

Hoi! Eerst even voorstellen, wij zijn MaxServ een Open Source partij die al ruim 10 jaar ervaring heeft in het bouwen van diverse open source platformen. Zo bouwen wij website, webshops, interne platformen etc. Ons werk valt niet alleen op bij de eindgebruiker, maar ook bij de WUA! Onze klant KeukenConcurrent scoort namelijk als beste webshop binnen de keukenbranche. Dit is uiteraard een prachtige bekroning op ons werk. Het platform heeft voor de klant een conversie stijging van meer dan 160% opgeleverd.

Voor elk e-commerce platform een passende oplossing.

Bovenstaand klinkt goed, maar welk systeem gebruiken jullie dan?”, kun je nu denken. Logisch, want misschien heb je al een webshop draaien op een bepaald systeem en wil je niet overstappen naar een nieuw systeem. Bij MaxServ werken we met diverse open source systemen. Wij hebben dan ook verschillende specialisten in huis, zoals WooCommerce- en Magento specialisten. Samen met jou zullen we kijken welk e-commerce systeem het beste bij je past. Één ding is zeker; je krijgt altijd een passend advies en een passende website!

Bekijk hier welk webshop systeem het beste bij jouw bedrijf past.

MaxServ helpt je verder met je online ambitie.

Wij vinden dat een goede webshop moet opvallen in de zoekmachines! Wij zijn blij dat we je hierbij kunnen helpen. Wij werken namelijk onder één dak met een marketingbedrijf. Door hun specialistische kennis in SEO en SEA kunnen zij ervoor zorgen dat je website hoog rankt in de zoekmachine.

Kies voor kwaliteit, kies voor MaxServ!

MaxServ zorgt er al jaren voor dat de geleverde platformen ten allen tijde voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en wensen. MaxServ past een gecontroleerd en gecoördineerd ontwikkelproces toe. Hiermee behoren platformen die na een aanpassing of update niet meer operationeel zijn tot de verleden tijd.

Wil je zorgen dat je webshop altijd up-to-date is? Maak dan gebruik van onze eigen hosting!