Zorg voor de doorslag,

zorg voor de juiste inhoud!

Content services

De uitstraling van de website en de bijbehorende tekstuele inhoud zeggen veel over een bedrijf. Het is daarom noodzakelijk dat u hier de grootst mogelijke zorg aan besteed of laat besteden door een tekstschrijver. Het schrijven van een webtekst vraagt namelijk om een geheel andere benadering dan het schrijven van bijvoorbeeld een brochure. Korte zinnen, concrete informatie en duidelijke alinea’s zijn hiervan slechts enkele aandachtspunten.

Omdat zoekmachines uw teksten op een andere manier interpreteren dan bezoekers, maakt dit het schrijven van een websitetekst extra moeilijk. Kijkend naar de internetgebruiker heeft dit alles te maken met het online leesgedrag. Zo neemt de internetgebruiker gemiddeld niet meer dan een minuut de tijd om een webpagina te lezen, ze worden immers niet gelezen maar gescand.

Uiteraard bent u ook voor het schrijven van webteksten bij MaxServ aan het juiste adres. We starten met een goede briefing in overleg met u. Ook de menustructuur speelt hierbij een belangrijke rol. Zodra alle gegevens binnen/bekend zijn beginnen wij met het schrijven van de webteksten. Dit wordt gedaan door onze professionele tekstschrijvers.

Meer informatie over Content services?

Heeft u gevonden wat u zoekt? Of wilt u meer weten over Content Services?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op d.m.v. onderstaand contactformulier of bel 076 711 52 22

Intro
Wordt het niet eens tijd voor een gezellig gesprek
Bel 076 711 52 22 of wij bellen u!