TU/e Stories

Wat speelt er zich af binnen de TU/e lees hier de verhalen.

TU/e Stories

Wat speelt er zich af binnen de TU/e lees hier de verhalen.

TU/e Stories

Wat speelt er zich af binnen de TU/e lees hier de verhalen.

TU/e Stories

Wat speelt er zich af binnen de TU/e lees hier de verhalen.

Technische Universiteit Eindhoven - Stories stories.tue.nl


Uitdaging.

Als aanvulling op het digitale TU/e book is de vraag bij MaxServ neergelegd een website te ontwikkelen waarin de persoonlijke betrokkenheid van studenten en medewerkers kan worden uitgelicht. Iedereen heeft wel een verhaal, of het nu gaat over de start van een innovatief idee, de drijfveer tot het starten van een onderzoek of juist de motivatie waarom een medewerker reeds jaren werkzaam is voor de TU/e.

Oplossing.

Het ontwikkelde platform geeft ruimte aan persoonlijke ervaringen die in de vorm van een verhaal kunnen worden gepubliceerd. Op basis van een kaart, diverse categoriseringen en een mooie vorm van front-end editing, is het platform opgezet en in gebruik genomen. Het platform is opgezet binnen het Enterprise CMS TYPO3 en volledig responsive uitgevoerd en geoptimaliseerd voor 5 verschillende resoluties. 

Resultaat.

Het resultaat mag er zijn, het is een prachtig platform geworden waarin reeds diverse verhalen zijn gepubliceerd. Ook de uitgave van het Digital TU/e book heeft een versterkende werking op het platform en zorgt voor een mooie symbiose tussen traditionele media en de mogelijkheden die het huidige internetlandschap ons te bieden heeft. Kortom, het inzamelen van verhalen kan wat ons betreft beginnen!

Oplossing.

  • Google Maps categoriën
  • Volledig responsive
  • Front-end editing
  • Inrichting rechten en rollen
  • Automatische players
  • Rating

Klant.

Technische Universiteit Eindhoven

Gebruikte technieken:

Open Source TYPO3

Google Maps

Diverse bladerboeken

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende websitestructuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end, het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

xHet is tijd voor een creatief en innovatief gesprek!x