image

Satelliet Meubelen

Een inspiratievolle omgeving waar ideeën worden geboren.

Uitdaging.

Bedenken, uitwerken, designen, creëren en lanceren. Ieder proces bracht uitdagingen met zich mee. De grootste uitdaging is echter gaan zitten in het verwerken van een optimale synergie tussen producten, projecten en beschikbare informatie.

Oplossing.

Door op een subtiele, natuurlijke manier een overgang te creëren tussen de reeds gerealiseerde projecten en beschikbare producten, wordt de websitebezoeker aan de "hand" meegenomen tijdens een inspiratievolle beleving. 

Resultaat.

In onze ogen mag het resultaat er zeker zijn, zowel de opdrachtgever als haar klant zijn erg blij met het resultaat. De website blijft "prikkelen" en is voor velen een bron van informatie, oriëntatie, inspiratie en zelfs van een beslissingsmoment in wording. 

Oplossing.

De website is ontwikkeld binnen het Open Source Enterprise CMS TYPO3 en binnen de frontend volledig responsive uitgevoerd. 

De volgende onderdelen en functionaliteiten zijn zeker het bekijken waard:

  • Volledig responsive
  • Inspiratie pinboard
  • Product & project pagina's / filters
  • Catalogussectie
  • Videosectie

Klant.

Satelliet Meubelen Breda

Werkzaamheden.

Strategie bepaling
Interactie design
UX Design
Art-direction
FO & TO
Technische realisatie
Onderhoud & Support

Een intensief voortraject.

Al weer voor de derde keer mocht MaxServ voor Satelliet Meubelen een nieuwe website ontwikkelen. Dit getuigt niet alleen van een tevreden opdrachtgever maar des te meer van tevreden Satellietklanten. Iedere productie is dan ook weer beter dan de voorgaande. Zo kunnen we ook nu weer samen met Satelliet terugkijken op een succesvolle websiteproductie. Na een intensief voortraject hebben we gezamenlijk bekeken wat de vernieuwde wensen en eisen zijn, waarbij de opgedane leringen en ontvangen signalen uit de reeds eerder ontwikkelde trajecten ter harte zijn genomen. Het platform moest een inspirator worden voor architecten en daarnaast een gereedschap waarmee bureau's werk uit handen werd genomen. Dit zijn twee van de vele met succes uitgevoerde wensen waarop wij inmiddels met plezier kunnen terugkijken, die volledig zijn terug te vinden binnen het nieuw gerealiseerde platform en die reeds tijdens het intensieve voortraject zijn "geboren". 

De TYPO3 blokkendoos.

Het werken met de compleet vernieuwde TYPO3-beheeromgeving laat je op speelse wijze, en in alle eenvoud, inhoud toevoegen, wijzigen en onderhouden. TYPO3 is als een blokkendoos, ieder idee kan ermee worden gebouwd / ontwikkeld. Wanneer alle lagen binnen de beheeromgeving goed worden ingezet, kan de klant op een kinderlijk eenvoudige manier zijn website vormen, indelen en opbouwen. Een essentieel onderdeel van de blokkendoos is de koppeling tussen beheeromgeving en de website, die gebaseerd is op het Foundation Framework. 

Een bouwblok (element) kan op iedere willekeurige plaats toegevoegd worden zonder afbreuk te doen aan het design. Onze bewezen ontwikkelmethodes ondersteunen dit aan de hand van de vele praktijkvoorbeelden. De opdrachtgever krijgt, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, een optimaal flexibel platform waarin alle creatieve uitspattingen en campagnes kunnen worden ondergebracht. Als leverancier geeft onze brede expertise een beheersbare omgeving waarmee de nazorg en kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende website structuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end, het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.