image

Piet Klerkx

Lees hier de leukste en nieuwste interieurideeën.

Uitdaging.

Realiseer binnen een zeer korte tijd een inspirerende website waarbij niet alleen de producten, maar ook tips, adviezen en ontwerpers centraal staan. De redacteuren moeten gemakkelijk tips, adviezen, blogs en acties toe kunnen voegen.

Oplossing.

MaxServ maakte een combinatie van TYPO3 voor alle contentonderdelen van de website, met Magento, voor het tonen en afrekenen van producten.

Resultaat.

Een flexibel en volledig responsive platform voor woontrends waarbinnen Piet Klerkx de catalogus, uitgebreid assortiment en inspiratie biedt.

Oplossing.

De website is ontwikkeld binnen het Open Source Enterprise CMS TYPO3 gecombineerd met het Open Source Ecommerce platform Magento en binnen de frontend volledig responsive uitgevoerd.

  • Door het gebruik van TYPO3 kunnen redacteuren eenvoudig content toevoegen, wijzigen, verwijderen en hebben ze grote vrijheid in de opmaak daarvan.
  • Magento werkt als een serviceplatform voor het aanleveren van productinformatie en het afhandelen van het bestelproces.
  • Door het gebruik van de zoekfunctionaliteit Solr kan er zowel in alle tips, adviezen, blogs, teksten over merken en ontwerpers als artikelen gezocht worden.

Klant.

Inmiddels is Piet Klerkx niet meer weg te denken uit de woonwereld. In de winkels vind je exclusieve en aparte producten van vertrouwde merken. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit.

Technieken:

UX Design
TYPO3
Magento
Solr

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende websitestructuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end, het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat vindt de klant

x"Tijdens de periode van de ontwikkeling ben ik nauw betrokken geweest bij het team van Maxserv. Wat een passie, flexibiliteit, kennis en toewijding heeft dit team gedurende de korte doorlooptijd getoond. "x

Robert de Clercq
Project manager E-commerce