image

Mandemakers Keukens

De beste keukens voor de juiste prijs

Uitdaging.

De uitdaging voor MaxServ was het realiseren van een website, waarbij er focus gelegd moest worden op het inspireren van de bezoeker. Zo moest de nieuwe website de bezoeker helpen in haar oriëntatiefase. Daarnaast moesten de redacteuren gemakkelijk tips, adviezen, blogs en acties kunnen toevoegen.

Oplossing.

Er is voor Mandemakers een nieuw TYPO3-platform ontwikkeld waarbij er gebruik is gemaakt van de nieuwste technieken. De website is stabiel en gebouwd voor de toekomst. Met dit platform kan Mandemakers naast de bezoeker functioneel informeren, hen vooral ook inspireren.  Zo is dit platform erg geschikt voor bezoekers die nog in de oriëntatiefase zitten. 

Resultaat.

Er is een flexibel en volledig responsive platform gebouwd, waarbij er veel aandacht besteed is aan de look en feel van de website. Het platform is voorzien van een keukenkeuze hulp, flipping elementen, full banner images en diverse andere technische hoogstandjes. Naast deze technische hoogstandjes is de site voorzien van hoogwaardige content die afgestemd is op de bezoekers van mandemakers.nl. Na oplevering van de website is gebleken dat de conversie omhoog is gegaan.  

Oplossing.

De website is ontwikkeld binnen het Open Source Enterprise CMS TYPO3 gecombineerd met het Open Source E-commerce platform Magento en is volledig responsive.

  • Door het gebruik van TYPO3 kunnen redacteuren eenvoudig content toevoegen, wijzigen, verwijderen en hebben ze grote vrijheid in de opmaak en indeling daarvan.
  • Door het gebruik van de zoekfunctionaliteit Solr kan er eenvoudig in alle artikelen, adviezen, blogs, tips en teksten over merken & ontwerpers gezocht worden.
  • Door het gebruik van Solr kan de bezoeker gemakkelijk zijn of haar voorkeur opgeven.
     

Klant.

Mandemakers Keukens behoort al jaren tot de absolute top op keukengebied. Met acht succesvolle vestigingen is de organisatie nog steeds groeiende. Mandemakers Keukens dankt zijn succes aan het enorme assortiment keukens van topkwaliteit, uitstekende service en klantvriendelijk en gemotiveerd personeel met liefde voor het vak.

Technieken:

UX Design
TYPO3
Solr

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende websitestructuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end. Het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat vindt de klant

“Door een mooi samenspel tussen MaxServ en het hele Mandemakers team is er een unieke keukenwebsite opgeleverd welke veel mensen zal helpen in de oriëntatiefase van het kopen van een keuken!"