Küchen Direct

Een keuken tegen
direct de laagste prijs

Küchen Direct

Een keuken tegen
direct de laagste prijs

Een keuken tegen
direct de laagste prijs

Een keuken tegen
direct de laagste prijs

Küchen Direct www.kuchendirect.nl


Uitdaging.

Küchen Direct heeft de vraag bij MaxServ neergelegd om een nieuwe website te ontwikkelen, waarbij de uitstraling anders is dan anders. Dit sluit het beste aan bij de marktpositie van Küchen Direct, aangezien de propositie heel anders is dan bij de gevestigde keukenmerken. Zo belooft Küchen Direct altijd te kunnen leveren uit voorraad en de keukens aan te bieden tegen direct de laagste prijs. Dit is op zich zelf al vernieuwend binnen de keukenmarkt.

Oplossing.

De compleet vernieuwde responsive website van Küchen Direct is voorzien van een alles behalve standaardnavigatie. De websitebezoeker kan, door middel van het toepassen van diverse filters, zijn of haar opstellingskeuze kenbaar maken. De website past zich vervolgens volledig aan op basis van de gemaakte keuze en zal zorgen voor bijpassende tips en adviezen. De websitebezoeker zal worden voorzien van hoge resolutiebeelden om een zo goed mogelijk beeld van de keuken te krijgen. Naast de prachtige, visuele weergave is de keuken direct voorzien van een inzichtelijke totaalprijs. 

Resultaat.

De resultaten van de nieuwe website zien er goed uit, bezoekers hebben te kennen gegeven blij te zijn met de geboden websitemogelijkheden. Daarnaast zijn de geboden prijstranspiratie en duidelijke presentatie van de keukens, trends die door de consument gewaardeerd worden. Küchen Direct en MaxServ hebben door een optimale samenwerking binnen een extreem korte ontwikkel periode een optimaal flexibel en vooral schaalbaar platform ontwikkeld waarmee Küchen Direct de komende jaren vooruit kan.

Oplossing.

De website is ontwikkeld binnen het Open Source Enterprise CMS TYPO3. 

De volgende onderdelen & functionaliteiten zijn zeker het bekijken waard:

  • Keukenfilter
  • Navigatie
  • Tips
  • Keuken detail pagina
  • Aanverwante producten

Klant.

Küchen Direct

Werkzaamheden:

Projectbegeleiding
Grafisch Ontwerp
Advies
Technische realisatie
Foundation front-end
TYPO3 Caching
TYPO3 Hosting
OTAP 
Onderhoud & Support

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende websitestructuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end, het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

xHet is tijd voor een creatief en innovatief gesprek!x