image

Keuken Kampioen

Kwaliteitskeukens uit eigen fabriek!

Uitdaging.

Het realiseren van een responsive website waarbij het, naast het bekijken van de website, ook mogelijk is om producten via de webshop aan te schaffen. Daarnaast dient het platform eenvoudig in beheer te zijn voor de redacteuren van de website. 

Oplossing.

De combinatie TYPO3 CMS en Magento is wederom toegepast bij dit platform. De basis van de website is stabiel en gebouwd voor de toekomst. Daarnaast beschikt de website over een nieuwe functionaliteit die de klant de mogelijkheid biedt om keukens in te kleuren op de website.

Resultaat.

Een responsive website en webshop met vele functionaliteiten, met als belangrijkste de 'colour your kitchen' functionaliteit. De redacteur kan iedere pagina eenvoudig wijzigen, verwijderen of aanmaken. De bezoeker ziet op ieder scherm een frisse en innovatieve website.

Online lead generatie is key voor KeukenKampioen, met een stijging van 110% draagt dit platform daar aanzienlijk aan bij. 

Oplossing.

De website is ontwikkeld binnen het Open Source Enterprise CMS TYPO3 gecombineerd met het Open Source E-commerce platform Magento en is volledig responsive.

  • Door het gebruik van TYPO3 kunnen redacteuren eenvoudig content toevoegen, wijzigen, verwijderen en hebben ze grote vrijheid in de opmaak en indeling daarvan.
  • Magento werkt als een serviceplatform voor het aanleveren van productinformatie en het afhandelen van het bestelproces, een in het TYPO3 platform geïntegreerde functionaliteit.
  • Door het gebruik van de zoekfunctionaliteit Solr kan er eenvoudig in alle artikelen, adviezen, blogs, tips en teksten over merken & ontwerpers gezocht worden.

Klant.

Keuken Kampioen is al jaren een grote speler op de keukenmarkt door goede kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Daarnaast levert Keuken Kampioen, door het bezit van een eigen fabriek, snel bij de klant.

Technieken:

UX Design
TYPO3
Magento
Solr