Een site die ertoe doet

Zo heeft Compassion alle tijd voor hulp aan kinderen die het nodig hebben.

Compassion Nederland

Compassion biedt langetermijnhulp aan kinderen in derdewereldlanden. Hulp op elk vlak, omdat armoede een vernietigend effect heeft op cognitief, lichamelijk, sociaal, emotioneel, economisch én geestelijk gebied. Het doel van de hulp is dat kinderen zich gezond ontwikkelen tot zelfredzame volwassenen, die in staat zijn om op hun beurt de gemeenschap te veranderen.

gear icoon Snelle bugfixing

Code rechttrekken voor een optimaal functionerende en betrouwbare site.

hand-with-leaves icoon Duurzame doorontwikkeling

Platform optimaliseren door de gewenste doorontwikkelingen te realiseren.

pim icoon Beheer OTAP-straat

Inrichten, beheren en hosten OTAP-omgeving, zodat de klant zich kan richten op core business.

Focus op core business

Compassion wil haar kostbare tijd zoveel mogelijk besteden aan de kinderen die hun hulp nodig hebben. En zo min mogelijk aan zaken daaromheen. Zoals de website. Maar de site speelt een cruciale rol bij het informeren van geïnteresseerden en het werven van sponsoren. Als full service internetbureau zijn wij de online partner die meedenkt, faciliteert en ondersteunt. We zorgen voor een snelle en betrouwbare website, waar Compassion geen omkijken naar heeft.

De uitdaging

Een website waar Compassion geen omkijken naar heeft.

De website is hét uithangbord van Compassion. Potentiële sponsoren vinden er informatie over hun projecten. Door het wegvallen van de toeleverancier van de website lag het beheer van de site stil en zocht Compassion een betrouwbare partner voor het optimaliseren van de structuur, het oplossen van bugs en het doorvoeren van ontwikkelingen.  

Het resultaat

Een betrouwbare, veilige en snelle website, gehost en beheerd door MaxServ.

Om de website van Compassion betrouwbaar, snel en veilig te maken, zijn we gestart met het fixen van een aantal bugs, het optimaliseren van de structuur en het inrichten van een OTAP-straat (Ontwikkeling-Test-Acceptatie-Productie). Toen was het pad vrij voor doorontwikkelingen, zoals het doorvoeren van Conversion Rate Optimalisation (CRO), Search Engine Optimalisation (SEO) en het opzetten van een event-app en trackingsysteem. Inmiddels verzorgen we voor Compassion de hosting en het beheer van de website, doen we het onderhoud, realiseren we verdere doorontwikkelingen en zijn we een upgrade aan het voorbereiden. En Compassion? Die focust zich volledig op ontwikkelingshulp. 

Business benefits

  • Beheersbare, betrouwbare en snelle site 
  • Goede informatievoorziening door gestructureerde content 
  • Hosting, beheer en onderhoud bij 1 partner
  • Meer focus op core business 
  • Continue goede vindbaarheid door actieve SEO

Deze producten en diensten hebben we ingezet voor Compassion

Een digitaal meesterwerk creëer je samen

Compassion heeft niet gekozen voor een bureau om de hoek. Ondanks de afstand is er bijna dagelijks contact. Hiervoor zetten we verschillende kanalen in. Deze goede communicatie is belangrijk om het agile proces vlot te laten verlopen. De Product Owner van Compassion is regelmatig bij ons te vinden. Het agile proces met Compassion kent sprints van 3 weken. Elke sprint leveren we een werkende functionaliteit op die we vervolgens toetsen aan de markt. Bij een nieuwe functionaliteit denken we vanuit een Minimum Viable Product (MVP). We zijn er trots op dat we samen met deze mooie organisatie mogen werken aan hun digitale meesterwerk.

NGO

Niet-Gouvernementele Organisaties houden zich graag bezig met zaken in het maatschappelijk belang. Hun online landschap speelt daarbij een belangrijke rol, maar het opzetten, beheren en onderhouden ervan, kost spaarzame tijd. MaxServ ontzorgt deze organisaties door mee te denken, te faciliteren en te ondersteunen. 

  • Een betrouwbare basis 
  • Overzichtelijke content 
  • Hosting en beheer 
  • Onderhoud en upgrades  
  • Roadmaps voor de langetermijnplanning 

MaxServ heeft veel ervaring met NGO’s en denkt graag met je mee

Onze meesterwerken