Brugman

De keukens van Brugman.

Brugman

De keukens van Brugman.

Brugman

De keukens van Brugman.

Brugman

De keukens van Brugman.

Brugman brugman.nl


Uitdaging.

Realiseer een responsive website waarbij een goed overzicht van de Brugmanproducten wordt getoond. De redacteuren moeten gemakkelijk tips, adviezen en acties toe kunnen voegen.

Oplossing.

MaxServ produceerde een TYPO3-website waarbij de Solr zoekfunctionaliteit werd ingezet om te kunnen filteren binnen het aanbod aan keukens en badkamers.

Resultaat.

Een flexibele en volledig responsive website waar Brugman alle ruimte heeft voor het informeren van bezoekers, het aanbieden van het magazine en het bieden van informatie, inspiratie en tips.

Oplossing.

De website is ontwikkeld binnen het Open Source Enterprise CMS TYPO3 en binnen de front-end volledig responsive uitgevoerd.

  • Door het gebruik van TYPO3 kunnen redacteuren eenvoudig content toevoegen, wijzigen, verwijderen en hebben ze grote vrijheid in de opmaak daarvan.
  • Door het gebruik van de zoekfunctionaliteit Solr kunnen bezoekers via filters gemakkelijk zoeken naar hun ideale keuken of badkamer.
  • De footer van de website is flexibel. Bezoekers kunnen kiezen of ze hem liever aan de onderkant of aan de zijkant willen zien.

Klant.

Brugman

Gebruikte technieken

UX Design
TYPO3 CMS
Solr

Wat is mijn ideale keuken?

Door de filterfunctionaliteit hoeft een bezoeker van de Brugmanwebsite niet door een oneindig aanbod keukens te scrollen. Er kan eenvoudig worden gekozen bij wat voor stijl keuken de voorkeur ligt, of de keuken inclusief apparatuur moet zijn en van welk merk, of er specifieke kenmerken zijn waarmee rekening gehouden moet worden en in welke prijsrange de keuken moet zijn. Deze filterfunctionaliteit heeft MaxServ met de zoekfunctionaliteit Solr ontwikkeld.

Werkwijze

Tijdens de definitiefase gaf de klant aan het liefste snel een eerste release van de website online te willen zien. Daarom is besloten om met een basiswebsite te beginnen en om deze in aangesloten fases verder uit te bouwen met grotere functionaliteiten. De website van Brugman is daarom nog steeds groeiende, er komen steeds mooiere mogelijkheden bij.

Iedere beeldschermresolutie een andere website.

Vijf totaal verschillende website structuren en resoluties stuurbaar vanuit één TYPO3 back-end, het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

xHet is tijd voor een creatief en innovatief gesprek!x