22 mrt.

Wij heten onze stagiairs welkom

In januari hebben we afscheid genomen van Team Praying Kitty. Het was wat rustiger tijdens de lunch, maar dat duurde niet lang. Sinds februari hebben we namelijk 8 stagiairs welkom mogen heten. Het tosti-record is weer verbroken. Het is de hoogste tijd om ze aan je voor te stellen. 

David

Mijn naam is David van der Zalm, 19 jaar oud, en woon in Kerkdriel. Momenteel loop ik stage voor het Koning Willem I College. Daar heb ik altijd geconcentreerd en hard gewerkt om door te kunnen naar de Avans. Later wil ik graag beginnen als software developer, nog zonder voorkeur voor front- of backend. Tot nu toe heb ik kennis in C#, SQL, PHP en een beetje Mendix.

Naast mijn werk maak ik nog 3 avonden in de week muziek in bij diverse verenigingen. De rest van mijn vrije tijd besteed ik aan gamen, wat ik niet erg vind. 

Ik heb gekozen voor MaxServ als stageplek omdat het overkwam als een hele vriendelijke werkomgeving. Dit werkt goed samen met mijn leerdoel om meer zekerheid te krijgen in een werkomgeving. Ook was ik geïnteresseerd in de mogelijkheden die ze je bieden als stagiair om zo veel mogelijk nieuwe kennis op te doen.

Abdulkerim

Hoi hoi, Abdulkerim hier! Woonachtig in Wolluk (Waalwijk) en vader van een kind. De ervaring dat ik tijdens mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb opgedaan, ben ik aan het bekronen met een afstudeeropdracht bij MaxServ.

Mijn opdracht bestaat uit het maken van een dynamische infographic ter bevestiging van het werkproces binnen MaxServ.

Naast het beheersen van programma's zoals Illustrator, Photoshop, InDesign, Premier Pro, After Effects en 3ds Max, beheers ik HTML en CSS zeer goed. Daarnaast heb ik basiskennis van de programmeertalen JavaScript, PHP en C++.

Het is nu een kleine maand geleden dat ik hier binnen liep, maar het voelt alsof ik er al jaren werk. Dit heeft vooral te maken met de informele sfeer en de vrijheid die je hebt.

Na het afronden van mijn opleiding wil ik graag aan de slag als (UX - UI - Visual - Digital) Designer bij een bedrijf als MaxServ waar ik mijn programmeerkennis mag bijspijkeren.

Bart

Hallo hallo, Bart hier! Ik ben 21 jaar en student op het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Hier volg ik de opleiding applicatie ontwikkelaar. Ik zit in mijn laatste jaar en heb mijn eindexamen succesvol afgerond. Volgend jaar begin ik aan de opleiding Informatica op Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik woon in Haarsteeg, een klein dorpje net buiten Den Bosch, met mijn vader en broertje. Ik heb een bijbaantje bij Makro Den Bosch, hier werk ik 2 tot 3 avonden in de week. Als hobby’s drum ik en game ik graag op PC en soms PlayStation.

Vanuit school heb veel ervaring met opgedaan met C# en SQL server, het aansturen van een Arduino, basis HTML/CSS, Javascript en PHP en een klein beetje Android programmeren met Xamarin. Op deze stage hoop ik meer ervaring op te doen met webdevelopment en het maken van CMS beheersystemen.

Mijn eerste drie weken werken bij MaxServ waren heel positief, de collega’s zijn heel vriendelijk, willen je altijd helpen. Er hangt een gezellige werksfeer en iedereen is gelijk aan elkaar.

Tomasz

Hallo! Mijn naam is Tomasz, ik ben 20 jaar oud en woon in Breda. Ik zit op het Radius College in Breda en volg de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar.

Naast dat ik een leuke en uitdagende opleiding aan het volgen ben, werk ik ook als Teamleider bij een supermarkt in Breda.

Aangezien ik een developers opleiding doe, heb ik al aardig wat ervaring als het gaat om programmeren. Ik ben bekend met PHP, C#, Javascript en ook wat script talen zo als HTML en css. Ik heb ook met wat frameworks/CMS systemen gewerkt zoals: Laravel5 en WordPress. Tot nu toe vind ik programmeren in PHP het leukst. Maar aangezien ik mezelf nog steeds wil ontwikkelen, zou ik meer kennis op willen doen over open source systemen zoals TYPO3 en Magento. Dit ga ik dan ook tijdens mijn stage bij MaxServ leren. Na mijn opleiding zou ik graag gaan werken en een deeltijds een HBO-opleiding willen volgen.

Rick

Hoi, ik ben Rick, 26 jaar en kom uit Tilburg. Als Informatica student aan Avans Hogeschool, maar vooral als gepasioneerd informaticus ben ik sinds 29 januari werkend als stagair bij MaxServ. In een periode van 5 maanden ga ik met mijn afstudeerpartner Dennis een scriptie schrijven waar hopelijk wijzelf, maar vooral ook MaxServ, trost op kunnen zijn.

In mijn vrijetijd ben ik vooral bezig met wat extra bijverdienen door het bouwen van websites en webapplicaties, maar je kan me ook vinden bij de bioscoop of op een Airsoft veld om even lekker wat stoom af te blazen. Daarnaast zit ik graag achter mijn computer om iedereen af te maken op Counter Strike, of lekker te relaxen met Rocket League.

In mijn periode bij MaxServ ga ik samen met Dennis onderzoek doen naar blockchain. Dit is voor mij, maar ook voor MaxServ, een nieuw, leuk maar vooral ook leerzaam traject waarin hopelijk al mijn leerdoelen behaald zullen worden.

Danny

Yo, mijn naam is Danny. Ik ben 22 jaar en woon in Den Bosch. Ik volg een opleiding Applicatieontwikkelaar MBO niveau-4 op het KW1C in Den Bosch. Op dit moment zit ik in mijn derde leerjaar. Naast school doe ik aan fitness en besteed ik tijd aan mijn hobby’s. 

Tijdens deze stage periode hoop ik mijn programmeerkennis te vergroten en beter te leren programmeren. Daarnaast ben ik bezig om mijn skills in C# te verbeteren. Ook hoop ik hier te leren hoe je binnen een bedrijf aan de slag gaat.

Mijn uiteindelijke doel is om als gamedeveloper/designer aan de slag te gaan en te werken aan geweldige games.

Dennis

Hallo! Mijn naam is Dennis, ik ben 22 jaar oud en kom uit Sprang-Capelle. Op dit moment ben ik samen met Rick bezig met afstuderen. Ik hoop in juni mijn diploma Bachelor Informatica aan Avans Hogeschool Den Bosch in ontvangst te nemen. Als afstudeerproject zijn we bezig met het onderzoeken van blockchain, smart contracts en de mogelijkheden die deze technieken te bieden hebben. 

Naast mijn studie werk ik al ruim 3,5 jaar bij Groenendaal Verhuur als chauffeur en onderhoudsmedewerker. In mijn vrije tijd zet ik mezelf in als vrijwilliger bij Scouting Jan de Rooij. Op dit moment ben ik ook bezig met het inrichten van een nieuwe omgeving voor het (digitale) archief en een daarbij behorende opslagstructuur. Ik heb nog meer neventaken, maar dat zijn er te veel om hier te beschrijven ;)

 In de tijd die ik naast mijn studie, werk en Scouting nog over heb, ga ik graag iets doen met vrienden. Een film kijken, bier drinken bij Jay’s, lekker uitwaaien in de duinen of een weekendje weg horen allemaal tot de mogelijkheden! Heel af en toe speel ik ook nog een spelletje op mijn computer. 

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan met HTML/CSS, JavaScript, TypeScript, PHP, C#, Java, Swift en (No)SQL. Hoewel ik tijdens mijn opleiding voldoende ervaring op heb kunnen doen met verschillende technieken, ben ik er nog niet uit wat ik na mijn studie wil gaan doen.

Ook stage lopen?

MaxServ is erg blij met de aanwinst van deze stagiairs! We wensen ze een mooie tijd tegemoet. Wil jij net als hen ook stage lopen bij MaxServ? Neem dan contact op met Manouk

Geschreven door:

  • Manouk Schatorie

    HR medewerker