09 feb

We hebben er weer een nieuw gezicht bij!

MaxServ heeft er weer een nieuw gezicht bij! Vorige week is Willem bij MaxServ begonnen om voor zijn stage de HR afdeling te ondersteunen. Het wordt dus tijd om Willem aan je voor te stellen. Wij hebben hem een aantal vragen voorgelegd, die hij graag wilde beantwoorden. 

Willem Vernooij

Wie is Willem precies?
Ik ben een bijdehand, soms een wat eigenwijs studentje uit de omgeving van Utrecht. Naast studeren en alle vooroordelen die daar bij komen kijken, ben ik ook nog erg handig (een schilderijtje dat opgehangen moet worden? Ik help graag!), schijn ik wel leuk te kunnen schrijven, kan ik scherp uit de hoek komen met een grap en word ik ontzettend uitgedaagd door filosofie (zin van het leven, iemand?). 

Wat voor studie volg je?
Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht en heb ik onlangs een minor Filosofie, ethiek en praktijk gevolgd. 

Waarom heb je voor MaxServ gekozen?
MaxServ biedt mij een leuke uitdaging in een omgeving waar ik vrijuit kan denken, zonder belemmerd te worden door een vastgeroeste organisatie. 

Wat was je eerste indruk van MaxServ?
Mijn eerste indruk was dat MaxServ een innovatieve organisatie is, en ik denk dat ik daar zeker in pas!

Wat verwacht je te leren bij MaxServ?
Ik verwacht dat ik een hoop nieuwe inzichten krijg in IT en in de mensen. En hoop natuurlijk dat ik er veel leuke nieuwe relaties aan overhoud! 

Ook deel uitmaken van ons team?

Wil jij ook net als Willem stage lopen bij MaxServ? Kijk dan eens bij vacatures. Wie weet staat er een geschikte vacature tussen. Zo niet, neem dan even contact met ons op!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master