02 feb

We hebben er een nieuwe collega bij!

Het gaat goed bij MaxServ. Door steeds meer opdrachten, waar we enorm blij mee zijn, hebben we steeds meer werk. Daarom hebben we er sinds gisteren weer een nieuwe collega bij die zich graag aan je wil voorstellen. 

Joep Wong

Even voorstellen
Ik ben Joep Wong, 36 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en kleine dochter in Zaltbommel. Sinds mijn studie communicatiesystemen, die ik lang geleden gevolgd heb aan de Hogeschool Utrecht, heb ik een passie ontwikkeld voor hardware/gadgets, techniek en web. 

Door deze passie was het voor mij een logische stap om te gaan werken bij een internetbureau. Zo ben ik werkzaam geweest bij Yellow Site, waar ik een erg leuke tijd gehad heb! Wellicht dat je mij dus misschien hier op de taxandriaweg al wel hebt zien lopen. 

Sinds gisteren ben ik van start gegaan als front-end developer bij MaxServ, waar ik mijn steentje ga bijdragen aan het FPS ontwikkelteam van MaxServ.

Waarom MaxServ?
Waarom ik voor MaxServ heb gekozen is een makkelijke vraag. Ik kom namelijk te werken in een gezellig team, waar er gewerkt wordt met de laatste technieken. Daarnaast geloof ik, en heb ik met mijn eigen ogen kunnen zien, dat je hier ook echt de kans krijgt om je verder te ontwikkelen. 

Doel bij MaxServ
Wat mijn doel is bij MaxServ? Ik wil graag mijn passie en liefde voor frontend aan de klanten overbrengen. Daarnaast wil ik nog meer leren van mijn collega's, maar met de kennis en kunde die hier in huis is weet ik zeker dat dit gaat lukken!

Ook deel uitmaken van ons team?

Wil jij ook net als Joep deel uitmaken van ons legendarisch MaxServ-team? Kijk dan eens bij vacatures. Wie weet staat er een geschikte vacature tussen of neem even contact met ons op!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master