28 okt

Verslag open dag MaxServ

We moeten weer even in ons geheugen graven om te bedenken wat er op 12 september allemaal is gebeurd, toen was namelijk de grote opening voor MaxServ, waarbij iedereen van harte welkom was. Die dag hebben we met z’n allen zoveel indrukken op gedaan dat het lastig is ze allemaal te beschrijven aan iemand die er niet was. Toch willen we dat met dit artikel proberen. 

De weken voor de open dag zijn heeft het ons geen dag losgelaten, we zaten tenslotte pas sinds juli in het nieuwe pand en er moest nog voor september een verbouwing plaatsvinden. Verschillende meetings, afspraken met bedrijven om het logo te laten plaatsen, de catering, een evenementenbureau om de hele dag soepel te laten verlopen.. het was allemaal tot in de puntjes geregeld! 

De werknemers hebben allemaal de handen uit de mouwen gestoken om van de open dag een succes te maken en sommigen hebben tot in de late uurtjes doorgewerkt om ervoor te zorgen dat niets aan het toeval overgelaten zou worden. 

Op 12 september om 11.00 was het dan zover: de Wethouder van de gemeente Waalwijk zorgde voor een feestelijke opening. Mede-eigenaar Othniel gaf een speech over de voortgang van MaxServ, waaruit blijkt dat dit bedrijf een mooie groei heeft doorgemaakt de afgelopen jaren en dat deze in de toekomst verder zal voortzetten. Samen met de partnerbedrijven Yellow Site, mark@ing en DaBuro werden de bedrijven symbolisch geopend door het doorknippen van de lintjes per bedrijf. 

Na de lunch werden alle (zakelijke) relaties uitgenodigd van MaxServ, om de nieuwe sfeer van het gebouw en bedrijf te proeven. In iedere kamer waren de medewerkers bezig met het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden en beantwoordden ze de vragen van de bezoekers. Dit alles in een informele sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje. 

De weergoden zaten tijdens deze bijzondere dag mee, de zon scheen de hele dag waardoor het balkon een drukbezochte plek was tijdens deze dag. Speciaal voor deze dag was een Tesla van Profile car & tyreservice aanwezig, waarin bezoekers een stukje konden meerijden. 

De medewerkers van MaxServ en partnerbedrijven wilden natuurlijk ook graag aan familie en vrienden laten zien waar zij een groot deel van hun week doorbrengen. De avond was daarom ook hiervoor gereserveerd: de parkeerplaats was omgetoverd tot een gezellige bar met eettentjes in overvloed. Zo was er tijdens deze avond een barbecue met (zo leek het) oneindig veel keuze, een pizzabar en een snackkar. De kinderen konden zich tevens vermaken op het springkussen of zich laten schminken. 

Kortom: de open dag van MaxServ was een goede start voor de toekomst. Benieuwd hoe dit verslag uit ziet in 3 minuten? Bekijk de video dan hier

Geschreven door:

  • Othniël van Bergeijk

    Director new business