10 aug

TYPO3 conferentie komt naar Amsterdam

Het is dit jaar de eerste keer dat de Europese TYPO3 conferentie buiten de Duitse landsgrenzen treed. Naast de Europese variant waren er de afgelopen jaren een aantal kleinere conferenties in de Verenigde Staten (Dallas en San Francisco). Ook is er dit jaar een T3CON15 ASIA op 21 en 22 Augustus a.s. in Cambodja. 

TYPO3 Conferentie

Het is al weer de elfde keer dat de Europese TYPO3 conferentie georganiseerd wordt. Op 21 en 22 Oktober zal de Beurs van Berlage ontmoetingsplaats zijn voor zowel ontwikkelaars, gebruikers, bedrijf eigenaren, beslissers en marketing managers. 

De Beurs van Berlage is een inspirerende plek dat al voor vele doeleinden gebruikt is, van beurs tot concertzaal. De ontwerper van dit magnifieke gebouw, Jan Toorop, had dit ook precies in gedachten toen hij de fries van keramische tegels ontwierp voor deze zaal, gecentreerd rond het thema van arbeid in al zijn vormen.

Vorig jaar had de TYPO3 conferentie in Berlijn een reeks prominente sprekers. Dit jaar gaat de organisatie voor een minstens zo imposant schema. De Call for Papers is nog open tot 15 Augustus en de organisatie ziet uiteraard graag een aantal prominente Nederlandse sprekers op het podium van T3CON15.

Wil je kennis of ervaringen met de community delen? Heb je een visie die je nu wel eens publiek wil maken, of ben je gewoon een goede spreker, of ken je een goede spreker die over een interessant onderwerp kan spreken, geef je dan op middels de Call for Papers pagina.

MaxServ sponsort de TYPO3 conferentie in Amsterdam.

TYPO3 Award

Met de TYPO3 conferentie in Berlijn van vorig jaar heeft de organisator van de huidige T3CON reeks, Volker Graubaum, een serie wijzigingen in het formaat van de conferentie aangebracht. Nieuw dit jaar is de TYPO3 Award, gepresenteerd door actrice Sabine Osthoff.

Al zo vroeg als 2008 was er tijdens de Snowboard Tour van 2008 al sprake van een TYPO3 Award. Toentertijd werd er een prijs uitgereikt voor het coolste design, de beste extensie en voor het gebruik van de nieuwste technieken. Dit jaar wordt er groots uitgepakt met een bijzonder amusementsprogramma en een speciaal diner.

De Internationale TYPO3 Award is een officieel gala-evenement. Prijzen zullen worden toegekend voor de beste TYPO3 websites van bedrijven en klanten in 2014/2015. Op de avond van 21 oktober 2015 wordt de rode loper uitgerold en ontmoet de TYPO3 wereld elkaar in de voormalige Beurs van Amsterdam om de prestigieuze ceremonie bij te wonen en prijzen uit te reiken voor de beste projecten in 10 categorie├źn:

  1. Enterprise Business
  2. Tourism
  3. Education / Science
  4. Small Website / Startup
  5. Mobile
  6. NGO
  7. E-commerce
  8. Finance / Insurance / Logistic
  9. Sports
  10. 10. Government / Politics

Is jouw website gebaseerd op TYPO3? Ondersteunt jouw bedrijf klanten met diensten rond TYPO3? De organisatie ontvangt graag nominaties. 

De TYPO3 Award is een ideale gelegenheid om te genieten van een heerlijke avond samen met klanten en bekenden uit de TYPO3 wereld. Zie je daar!

Geschreven door: