22 dec

Terugblik meest gelezen artikelen in 2016

2016 is bijna ten einde. Tijd voor een korte terugblik; wat heeft er zich binnen MaxServ afgespeeld? Waar waren we druk mee? En bovenal waar was onze bezoeker in geïnteresseerd? Met andere woorden: volgens jullie waren dit onze beste stukken.

8 meest gelezen blogartikelen

Een foutmarge van nul

Afgelopen jaar is Othniël geïnterviewd voor het zakenmagazine van Regio Business. Othniël heeft in dit interview openhartig verteld over het ontstaan en het succes van MaxServ. 

Welk webshopsysteem is beter: Magento of Prestashop?

Ben je op het punt dat je een keuze moet maken tussen verschillende webshopsystemen? Dan helpen we je daar graag bij. Zo'n keuze maak je namelijk niet zomaar. In deze blogpost hebben wij Magento tegenover PrestaShop gezet. 

Scrum verkopen aan je baas

Deze blog richt zich op de voordelen die de scrum methodiek heeft voor de interne stakeholders. Zo kan ook jij je baas overtuigen om de Scrum methode toe te passen. 

10 dingen die je niet moet doen tijdens scrum

Werken met Scrum is niet heel gemakkelijk en vraagt om een goede aanpak. In deze blogpost behandelen we 10 fouten die vaak gemaakt worden. Uiteraard geven we aan wat je juist wel moet doen.

 6 e-commerce trends in 2017 die je niet mag missen

We kijken in dit artikel graag met je vooruit. Wat zijn de 6 e-commerce trends die je niet mag missen in 2017?

Yoast SEO voor Magento 2 en TYPO3

Yoast en MaxServ werken samen aan een Yoast SEO plugin. Binnen afzienbare tijd komt de Yoast plugin ook beschikbaar voor Magento 2 en Enterprise CMS TYPO3!

Informeer je klanten zo volledig mogelijk; gebruik PIM

Gevonden worden en zorgen dat de klant bij jou het product koopt is belangrijk. In deze blogpost leggen we je uit hoe je hiervoor kan zorgen.

Wat iedereen over Marketing Automation zou moeten weten

In deze blogpost leggen we je uit wat Marketing Automation is, zodat je begrijpt waarom het een absolute must is. 

Over welke onderwerpen wil jij in 2017 iets lezen? Laat het ons weten! 

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master