04 nov

Taart happen!

Taart happen bij MaxServ.

Er is er een jarig! Ronnie is vandaag 32 jaar geworden. Gefeliciteerd namens het gehele MaxServ team!

Hiep hiep Hoera! Ronnie is jarig en dat betekent taart happen. Gezamenlijk met elkaar aan tafel, een weerspiegeling van de cultuur binnen MaxServ. Deze cultuur komt voort uit het feit dat MaxServ begonnen is als vriendenclub en wat tevens nog steeds het geval is. Binnen MaxServ hangt er een prettige informele sfeer waar specialisten hun werk doen in teams. Bugs om aan te pakken zijn er bijna niet. Technisch staat de organisatie namelijk als een huis, dit doordat iedereen fantastisch werk aflevert. Zij hebben namelijk een gezamenlijk doel: de opdrachtgevers blij maken!

Hoe een dag eruit ziet bij MaxServ?

Het begint met een ontmoeting bij het koffiezetapparaat, waarna iedereen gedreven en gemotiveerd aan de slag gaat. Rond half twaalf krijg je via HipChat de vraag wat je voor lunch wil. Dat is een chatprogramma, dat heel de dag door gebruikt wordt om met elkaar te communiceren. De bestellingen komen via LOIS (Lunch Order Index System) binnen, dit zit gekoppeld aan Hipchat. Binnen HipChat komt er elke dag een melding die aangeeft dat er bestellingen kunnen worden gedaan. Na deze melding kan je je bestelling door geven. LOIS zet deze bestelling dan automatisch op je naam en één van de medewerkers zal zorgen dat deze opgehaald wordt. Dat programma is door één van de specialisten van MaxServ ontworpen. Binnen MaxServ is er altijd ruimte voor innovatie, zo kan MaxServ door haar eigen specialisten steeds verder innoveren.

In de gezamenlijke lunchpauze is er tijd voor gezelligheid. Gezellig samen binnen eten aan de lange tafel, in de zomer lekker buiten op het eigen dakterras, of samen een potje tafelvoetbal spelen? Het kan allemaal binnen MaxServ! Na de lunch gaat iedereen weer aan de slag en ontmoet elkaar nog regelmatig bij het koffiezetapparaat. Aan het einde van de dag gaat iedereen met een goed gevoel naar huis. Ohja, had ik je al verteld over de vrijdagmiddagborrels? Sinds kort heeft MaxServ een eigen biertap en frituurpan. Rond een uur of half 5 worden deze op vrijdag dan ook gebruikt en wordt er teruggeblikt op een fantastisch week! 

Ben je warm geworden en wil je je aansluiten bij deze hechte club? Dat kan. Kijk dan hier bij onze vacatures. Wie weet staat er een vacature open voor jou!  

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master