07 sep

Open dag MaxServ

#@llo, wij zijn open!

Het is zover: MaxServ opent haar deuren voor publiek op vrijdag 11 september! Zoals u wellicht al heeft vernomen, heeft MaxServ het pand in Giessen verruild voor een groter pand in Waalwijk. Vanwege de grote groei en de verbeterde locatie is MaxServ daarom sinds juli gevestigd aan de Taxandriaweg in Waalwijk. Het pand is direct zichtbaar vanaf de snelweg; de witte buitenkant in combinatie met de groene loopbrug zijn niet te missen.

Momenteel is MaxServ druk bezig met de voorbereidingen van de open dag. De uitnodigingen zijn bedrukt en verstuurd, de goodiebags worden gevuld, de catering is geregeld en het pand ondergaat een flinke verbouwing. Wij zijn erg trots op het eindresultaat en willen u daarom graag verwelkomen in ons bedrijf!

De weersgoden zijn daarnaast goed gezind; het belooft een prachtige dag te worden. Wij verwachten daarom grote drukte. Echter kunt u hierbij óók aanwezig zijn. Vanaf 14.00 tot 18.00 heeft u de kans om kennis te maken met onze werkwijze, de verschillende partnerondernemingen en de Brabantse gezelligheid. Wilt u dit niet missen? - Update: Aanmelden is niet meer mogelijk. 

 

Wij verwelkomen u graag 11 september vanaf 14.00 bij Taxandriaweg 11!

Geschreven door:

  • Othniël van Bergeijk

    Director new business