25 apr

Ontdek virtual reality!

Wij als digitale nerds volgen de laatste digitale ontwikkelingen op de voet, die wellicht in de ogen van anderen een beetje nerdy zijn. Toch willen we graag onze passie en liefde delen over een onderwerp wat ongetwijfeld erg relevant is voor jou als vakidioot: Virtual Reality. Bij virtual reality simuleert een computer een omgeving waarbij diverse zintuigen worden geprikkeld, zowel visueel als auditief. De volledige beleving en de intensiteit waarmee je situaties ervaart in VR zijn supertof. Er is alleen één probleem: Virtual Reality kan je niet uitleggen, dat moet je ervaren. Graag willen we deze ervaring delen om de mogelijkheden van VR uit te kunnen leggen.

mark@ing organiseert een gratis VR-dag

Sinds 2012 heeft Virtual Reality een enorme vogelvlucht gemaakt door de komst van de Oculus Rift, Samsung Gear VR, Sony Playstation VR, HTC Vive, Microsoft Hololense en Google Cardboard. Het probleem bij VR is dat het lastig uit te leggen is.. je moet het ervaren om het te begrijpen. Om deze reden organiseren wij samen met onder andere mark@ing b.v. een VR-dag!

Tijdens deze fantastische ervaring vragen we niet meer dan 3 uur van je tijd om te tonen wat VR allemaal te bieden heeft. Zo kom je in aanraking met de top 3 VR devices op de markt (Oculus Rift. HTC Vive & PS VR) die je zelf mag uittesten en krijg je een beeld van de beste zakelijke VR-toepassingen binnen verschillende branches.

Meld je aan voor een onvergetelijke ervaring in VR!

Hopelijk kun je erbij zijn om virtual reality volledig te ervaren en bewust te worden van mogelijk zakelijkte toepassingen. Vanwege de grote interesse in Virtual reality, vragen we je om vooraf het aanmeldformulier in te vullen op deze pagina.

Aanmelden kan tot maandag 8 mei 23.59 uur. Let op: na deze aanmelddatum kan ik geen plek garanderen, vanwege de grote interesse in virtual reality.

Noteer in je agenda:

Datum VR-dag: donderdag 18 mei (van 09.30 uur t/m 19.00 uur)
Tijdstip: Na aanmelding word je ingedeeld in groepen en zal je hierover bericht ontvangen
Adres: Taxandriaweg 11, Waalwijk

Partners van de VR-dag:

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master