04 jul

Nieuwe medewerker aan boord

Afgelopen vrijdag hebben wij Bas in ons MaxServ-team mogen verwelkomen. Bas stelt zich graag aan je voor!

MaxServ past bij mij omdat ik er persoonlijk van overtuigd ben dat er geen andere toekomst binnen de IT mogelijk is dan open source.

"Ik ben Bas van de Wiel, 38 jaar oud, geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch. Bij MaxServ kom ik aan boord om het operations-team te versterken en ondersteunen.

Na mijn studie Journalistiek ben ik in 2004 braaf bij de krant gaan werken, maar daar zat ik al snel spelletjes voor de website te programmeren in plaats van het nieuws bij te houden. In de jaren die volgden is dat alleen maar erger geworden en heb ik mezelf ontwikkeld tot volbloed IT’er die stiekem ook nog wat verstand heeft van content.

MaxServ past bij mij omdat ik er persoonlijk van overtuigd ben dat er geen andere toekomst binnen de IT mogelijk is dan open source. De filosofie erachter is gestoeld op de vrijheid om kwaliteit boven alles te stellen, iets wat ik zelf in mijn werk ook het liefst doe.

In mijn vorige functie was ik als applicatie- en infra-architect verantwoordelijk voor klein plukje “eigen” websites van het bedrijf. Bij MaxServ merk ik meteen al dat een omgeving met meerdere klanten veel dynamischer is. 

Veel verschillende wensen, minstens zoveel randvoorwaarden waar je rekening mee moet houden, waarbij het de kunst is om alles naast kwalitatief hoogwaardig ook beheersbaar en betaalbaar te houden. Die uitdaging ga ik graag aan en ik zie de toekomst hier dan ook met vertrouwen tegemoet."

Wij heten Bas van harte welkom bij MaxServ en wensen hem een fijne tijd!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master