12 mei

Meet Magento 2016

MaxServ: Gold sponsor bij Meet Magento 2016

Vanaf vandaag (12.00 uur) staat Utrecht 3 dagen lang in het teken van Magento. Het jaarlijkse Meet Magento event is van start gegaan. Hiervoor struinen ruim 700+ bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. De bezoekers bestaan uit ondernemers, e-commerce managers, marketeers, webwinkeleigenaren en niet te vergeten de internationale Magento community. Zo zijn er bezoekers uit USA, België, Frankrijk, UK, Slovenië, Zwitserland, Italië, Polen, Duitsland, Bulgarije en zelfs uit Nieuw Zeeland. 

De Meet Magento dagen

De dagen staan in het teken van netwerken, elkaar inspireren en leren kennen. Vandaag (12 mei) ligt de focus vooral op webwinkeliers en e-commerce managers die overwegen om over te stappen naar Magento en informatie zoeken. Aan het einde van de middag (15.30-17.10) vindt er een rondetafelsessie plaats, waarbij de spreker en het publiek dicht bij elkaar worden gebracht. Je kan vragen stellen en van gedachten wisselen met de spreker en andere gasten. De dag wordt afgesloten met een borrel tijdens 'the Party' in de Korenbeurs in Utrecht. Alle Meet Magento bezoekers zijn welkom.

Morgen (13 mei) staat in het teken van E-commerce en Development. Er zijn meer dan 40 sprekers/sessies en workshops over E-commerce en Development. De dag is daarmee met name interessant voor de Magento community, ondernemers, e-commerce specialisten en marketeers. Aan het einde van de dag, rond 17.15 - 18.00 uur, worden de Meet Magento NL Awards uitgereikt.

Zaterdag 14 mei vindt de Hackathon plaats met Ben Marks, de Magento evangelist. Deze dag is speciaal voor de Magento Developers. Samen met Ben Marks en andere Magento developers worden problemen opgelost, gewerkt aan nieuwe extensies en bestaande extensies uitgebouwd. Helaas is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 50). Wil je erbij zijn? Dan moet je snel zijn!

MaxServ aanwezig als Gold Sponsor en spreker

Uiteraard is MaxServ als Gold Sponsor vandaag en morgen aanwezig. Vanaf de stand voorzien onze Magento-specialisten de bezoekers van informatie en advies. Morgen geven twee Magento-specialisten van MaxServ een presentatie over het samenbrengen van de 2 werelden van content en e-commerce. MaxServ heeft door middel van een API interface de mogelijkheid gecreëerd om de kracht van verschillende systemen te bundelen. Zonder daarmee extra overhead te creëren, maar juist de krachtige punten van beide werelden optimaal in te zetten. Tijdens de presentatie zal aan de hand van een aantal van onze cases worden getoond en toegelicht hoe wij TYPO3 CMS en Magento op elkaar hebben aangesloten. 

Ben jij er vandaag en morgen ook bij?

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master