03 feb

MaxServ silver sponsor van Puppet Camp Amsterdam 2016

Met trots mogen wij mededelen dat wij silver sponsor zijn van Puppet Camp Amsterdam 2016! Een community georiënteerde bijeenkomst van Puppet gebruikers en ontwikkelaars. 

Wat is Puppet?
Puppet is een managementsoftware waarmee grote aantallen servers beheerd kunnen worden. Het gaat hierbij zowel om het beheer van configuratiefiles als het beheer van de geïnstalleerde software. Een typische use-case voor Puppet is bijvoorbeeld het beheer van virtuele servers in een cloud. Het kan gebruikt worden om snel extra webservers te installeren. In Puppet worden recepten (classes) gemaakt waarin de server feitelijk als code beschreven is. MaxServ maakt al jaren gebruik van de management software Puppet om haar hele webserverpark te automatiseren.


Wat is Puppet Camp Amsterdam?
Puppet Camp Amsterdam 2016 is een conferentie wat georganiseerd wordt door Puppet Labs, het bedrijf achter Puppet. Deze conferentie vindt aanstaande vrijdag, 5 februari, plaats in de Rode Hoed in Amsterdam en duurt een hele dag (9.00 uur tot 17.00 uur). Tijdens deze dag komen er verschillende lezingen en demo’s over het gebruik van Puppet, Puppet Enterprise en gerelateerde technologieën. Naast deze lezingen en demo’s is Puppet Camp geschikt om te netwerken met een grote groep Puppet-gebruikers. 

Onze eigen Remco Overdijk is spreker

Namens MaxServ zal Remco Overdijk die dag een praatje houden over Cloud automatisering. Hierbij zal hij spreken over het uitrollen van de infrastructuur en de integratie van Puppet binnen die infrastructuur.  Zijn lezing vindt plaats van 11.30 tot 12.15 uur. In die tijd zal hij een live demonstratie geven van de infrastructuur. Naast Remco zijn er ook lezingen van onder andere Spotify. Benieuwd naar de rest van de agenda? Kijk dan hier

Ook aanwezig zijn bij Puppet Camp Amsterdam?

Wil je hier graag bij zijn? Stuur ons dan even een bericht, zodat wij een kaartje met 50% korting voor je kunnen regelen.

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master