01 mrt

MaxServ is weer gegroeid!

Ook in maart groeit MaxServ. Zo is onze MaxServ-familie uitgebreid met Sander van Rossem. Hij maakt sinds vandaag deel uit van ons Operations Team. Sander stelt zich graag verder aan je voor. 

Sander van Rossem

Ik ben Sander van Rossem, 29 jaar en woonachtig in Waalwijk. Mijn passie ligt bij het beheren en optimaliseren van systemen, het is voor mij dus een logische keuze om deel uit te gaan maken van het Operations Team. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met elektronica, Linux, gamen en mijn mountainbike.

Ik ben blij dat ik onderdeel mag worden van de MaxServ familie. De diensten en producten van MaxServ passen namelijk bij mijn passie voor beheer en optimalisatie. Ook zijn er bij MaxServ voldoende ontwikkelmogelijkheden. Zo wil ik me in de toekomst verder ontwikkelen met programmeren. 

Vandaag is mijn eerste dag bij MaxServ en ik merk meteen dat er een gezellige en informele sfeer hangt, waar veel ruimte is voor eigen ideeën. Dit is iets wat me erg aantrekt binnen een bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat ik een mooie tijd bij MaxServ tegemoet ga! 

Ook deel uitmaken van ons team?

Wil jij ook net als Sander deel uitmaken van ons legendarisch MaxServ-team? Kijk dan eens bij vacatures. Wie weet staat er een geschikte vacature tussen of neem even contact met ons op!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master