03 okt

MaxServ helpt je op te vallen, zodat je geen klanten misloopt!

Veel bedrijven staan regelmatig op beurzen. Een beurs is het perfecte middel om direct contact te hebben met je klanten. Om meer te halen uit je deelname op een beurs, is entertainment een belangrijk onderdeel. Het is niet alleen leuk, maar het kan ook een verschil maken tussen een succesvolle beursdeelname of niet. 

50PlusBeurs in Utrecht 

Twee weken terug vond de 50PlusBeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Dit is het wereld grootste evenement voor de actieve plussers waar 600 stands staan met informatie, entertainment en aanbiedingen. 

MaxServ heeft deels mogen bijdragen aan de entertainment op de beurs. Zoals je misschien al weet, hebben wij voor het programma; Geloof en een Hoop Liefde, een platform gebouwd. Naast dit platform mocht MaxServ ook een spelelement bouwen voor op de 50PlusBeurs. MaxServ heeft het digitaal rad van Fortuin ontworpen. Bezoekers kunnen aan dit rad draaien en hierdoor prijzen verdienen.

Rad van Fortuin

Net als het platform, hebben we ook het rad van Fortuin snel weten te bouwen; namelijk in 2 dagen tijd. Het rad van Fortuin is gebouwd in HTML5 en Javascript. Het kan draaien zonder tussenkomst van een server. Dit houdt in dat de EO hem altijd en overal kan gebruiken. Dit is ideaal voor als je op een beurs staat! Door middel van een JSON object kan het hele rad ingesteld worden, van achtergrond tot prijzen. De EO kan hem dus flexibel gebruiken. 

Bekijk in dit filmpje hoe het rad van Fortuin eruit zag. 

 

Wil jij ook zorgen dat jouw beursdeelname succesvol is? Denk er dan eens aan om net als de EO een flexibele game te laten bouwen. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. 

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master