01 apr

MaxServ heeft er sinds vandaag 3 nieuwe collega's bij

Nee, het is geen 1 april grap. Sinds vandaag is het team van MaxServ uitgebreid met maar liefst 3 man! Dit betekent dat we in één klap veel nieuwe (Magento) kennis binnen gehaald hebben. Ze vertellen je graag wie ze zijn en welke functie ze bij MaxServ gaan vervullen.

Vincent Hornikx

Ik ben Vincent Hornikx en ik kom mee bouwen aan het Magento team als backend developer. Ik ben pas vrij laat begonnen met web development. Pas op mijn 23e leerde ik deze wondere wereld kennen. Ik was er wel meteen aan verslaafd.

De eerste acht jaar ben ik bezig geweest als allround developer, zowel frontend als backend. Ik heb begin vorig jaar de keuze gemaakt om me alleen nog bezig te houden met backend zodat ik me daar verder in kon gaan verdiepen. Ik ben toen begonnen bij een bedrijf in Den Bosch als lerende Magento developer. Twee maanden en honderden uren studie later had ik mijn certificaat op zak.

De reden voor mijn overstap is vrij simpel: MaxServ heeft een groter team, grotere projecten, meer diepgang en met deze drie samen voor mij ook meer uitdaging. Ik hoop hier veel te leren en veel te groeien, als developer maar ook als persoon. 

Paul Meelen

Ik ben Paul Meelen en woon in Best. Dankzij mijn studie CMD, wat ik destijds in Breda volgde ben ik tijdens mijn stageperiode voor het eerst in aanraking met Magento gekomen. Dit is inmiddels denk ik 7,5 a 8 jaar geleden. Destijds was Magento nog nieuw, zelfs de Magento forums waren leeg. Er was dus veel trial and error om Magento te leren. Het begon allemaal als frontend om shops om te zetten vanuit een design. Daarna was er steeds meer vraag om klanten met problemen in hun Magento shop te helpen en te voorzien van een goede passende oplossing. Dit was zowel voor front-end, configuratie en kleine backend zaken. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik ook het Magento certificaat weten te behalen.

Tijdens mijn werk heb ik gemerkt dat je in Magento veel kennis moet hebben om gemakkelijk en overzichtelijk een pagina op te maken. TYPO3 is in mijn ogen het CMS wat deze drempel wegneemt. Toen ik hoorde dat MaxServ deze combinatie van Magento en TYPO3 aan de klant aanbied, wist ik dat het de juiste keuze was om bij MaxServ komen te werken. Ik ben klaar voor nieuwe uitdagingen met TYPO3 en wil vooral veel nieuwe dingen leren.

Wellicht dat we elkaar binnenkort nog komen te spreken, want ik ga de rol van support medewerker vervullen. 

Luk van den Borne

Mijn naam is Luk van den Borne. Ik ben opgegroeid in het wonderschone dorpje "Hooge Mierde" in de Brabantse Kempen. Op dit moment woon ik in Tilburg. Met mijn achttiende ben ik in Tilburg Information Management gaan studeren. Deze studie was niet echt een vreemde keuze. Als kleuter zei ik namelijk altijd dat ik graag "spelletjesmaker" bij Nintendo wilde worden. Sinds toen had ik dus al een liefde voor computers.

Binnen MaxServ zal ik de rol van backend developer gaan vervullen. Ook dit is geen toeval, aangezien ik graag met Magento bezig ben. Zo heb ik hiervoor 5 jaar gewerkt als lead Magento backend developer. Ik heb dus al veel kennis en ervaring mogen op doen. Mijn liefde en kennis voor Magento heb ik naar iets concreets weten om te zetten, zo heb ik mijn Magento developer-certificering behaald. 

De reden dat ik bij MaxServ terecht ben gekomen is omdat ik op zoek was naar grotere en complexere projecten. De vele gesprekken bij MaxServ hebben mij overtuigd dat ik mijn technisch ei hier helemaal kwijt kan. Ik heb dan ook erg veel zin om aan de slag te gaan met mooie Magentoprojecten!

Ook deel uitmaken van ons team?

Wil jij ook net als Paul, Vincent en Luk deel uitmaken van ons legendarische MaxServ-team? Kijk dan eens bij vacatures. Wie weet staat er een geschikte vacature tussen of neem even contact met ons op!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master