01 jun

MaxServ heeft er een nieuwe aanwinst bij

We hebben er weer een leuke collega bij gekregen. Richard Vollebregt, onze nieuwe TYPO3 aanwinst, stelt zich graag aan je voor.

"Ik wil doorgroeien, mooie TYPO3 websites opleveren en bijdragen aan de TYPO3 community"

Ik ben Richard Vollebregt, 28 jaar oud en woon sinds een jaar in Rhenoy, een (heel) klein dorp in de buurt van Leerdam. Voorheen heb ik altijd in Gorinchem gewoond, en eigenlijk is dat ook nog steeds mijn thuisplaats.

De afgelopen twee jaar heb ik als Webdeveloper gewerkt in Asperen. Hier heb ik zowel frontend als backend werk gedaan. Af en toe zaten hier ook systeembeheer en support werkzaamheden bij. Daar ben ik ook in aanraking gekomen met TYPO3 en heb ik meerdere projecten met het TYPO3 CMS succesvol afgerond. 

In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met webdevelopment en applicatie ontwikkeling. Zo probeer ik ook altijd mijn kennis uit te breiden op dat gebied. Verder houd ik erg van gamen en luister ik bijna altijd naar muziek als het uitkomt. Af en toe ga ik aan de slag met Photoshop en vind ik het leuk om te fotograferen. 

Binnen MaxServ zal ik de rol van TYPO3 backend developer gaan vervullen. Mijn doel is dan ook om door te kunnen groeien op het gebied van backend development (binnen TYPO3 en daarbuiten), het team te helpen bij het opleveren van mooie TYPO3 websites en bij te dragen aan de TYPO3 community. Graag zou ik snel TYPO3 certificaten willen behalen.

Wat mij voornamelijk bij MaxServ aanspreekt, is dat er voor mij veel te leren valt. Zo bevorderen ze het halen van certificaten en steunen ze je actief bij je leerdoelen. Het team en het pand hebben mij een goede eerste indruk gegeven! Ik heb dan ook erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. 

Ben jij de volgende persoon die het MaxServ-team komt versterken?

Wil jij net als Richard voor grote klanten werken en de kans krijgen om door te groeien? Dat kan! Wij hebben nog een aantal vacatures openstaan. Kijk voor het totale overzicht van de openstaande vacatures hier. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens ons filmpje!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master