22 mei
MaxServ gaat verhuizen, naar Waalwijk!

MaxServ gaat verhuizen!

MaxServ verhuist naar het nieuwe pand

Met gepaste trots en veel enthousiasme kunnen we aankondigen dat MaxServ gaat verhuizen! 
Door de continue groei van opdrachtgevers, projecten en met name medewerkers hebben wij voor ons full-service internetbureau een prachtige nieuwe locatie gevonden; in Waalwijk.

De verhuizing is weer een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling en groei van ons bedrijf. Op alle fronten gaan we erop vooruit: ruimte, uitstraling, bereikbaarheid en het uitzicht! De nieuwe locatie is niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten een stuk aantrekkelijker. In plaats van 3-dubbel-parkeren-langs-de-weg hebben we straks een eigen afgesloten parkeerterein voor 60+ auto's en kunnen we weer met z'n allen gezamenlijk lunchen. Met een ligging aan de snelweg en een busstation op loopafstand is daarmee onze bereikbaarheid zowel per auto als met het openbaar vervoer sterk verbeterd.

Het pand ondergaat momenteel een verbouwing om er een innovatieve en creatieve werkomgeving van te maken. Het nieuwe onderkomen zal in juli betrokken kunnen worden. Houdt onze website in de gaten voor meer updates.

Wilt u naar aanleiding van dit artikel eens vrijblijvend van gedachten wisselen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Othniël van Bergeijk 076-7115222 of mailen naar othniel@maxserv.com.

Geschreven door: