25 jan

mark@ing awards 2017: is jouw webshop er al klaar voor?

Steeds meer ondernemers zien het belang in van een omnichannel strategie. Ondernemers die voorheen alleen maar zich focusten op de offline winkelervaring, zorgen er nu voor dat de bezoeker zowel offline als online op dezelfde manier behandeld worden waarbij het gemak van de consument centraal staat. Deze ontwikkeling is ontstaan nadat online winkels (webshops, e-tail) steeds meer zijn gaan concurreren met de fysieke winkelstraat. Webshops worden door gemak, prijs, snelheid & groot assortiment steeds belangrijker in ons winkelbeeld. Webshops die hun klanten centraal stellen willen we graag belonen en de webshops die hulp nodig hebben, geven we gratis tips! Hoe we dat doen? Lees snel verder om meer te weten te komen over de mark@ing awards. 

mark@ing: Jouw e-commerce partner

mark@ing is dé partner op het gebied van e-commerce. Met onder andere Profile Car & Tyreservice en MCB in het portfolio kunnen zij je gericht advies geven om meer online omzet te behalen. Bekijk hier het e-commerce portfolio van mark@ing. Om webshops te kunnen belonen voor hun harde werk én om webshops te ondersteunen die een duwtje in de rug nodig hebben, heeft mark@ing de mark@ing awards in het leven geroepen. Als deelnemer van deze competitie ontvang je een aantal voordelen, waaronder:

 • Eeuwige roem
 • Je eigen bokaal
 • Free publicity online (backlink)
 • De mateloos populaire dopper drinkfles!
 • Boeket bloemen + taart

De award categorieën

Naast de titel ‘best presterende webshop van 2017’, zijn er nog enkele andere prijzen te winnen. In de volgende (sub)categorieën wordt de beste webshop gekozen

 • Best presterende webshop ★★★
 • Beste voorwaarden & verleidingstechnieken ★★
 • Beste webshop Google Analytics ★★
 • Verleidingstechnieken ★
 • Techniek ★
 • Google Analytics ★
 • Conversieratio ★

MaxServ: Technische partner van de mark@ing awards

Waar mark@ing het conversie -en Google Analytics gedeelte op zich neemt, is MaxServ de specialist op het gebied van techniek binnen een webshop. Wij zullen daarom de deelnemers beoordelen op factoren zoals pagina laadtijd, een 404-pagina die juist is opgezet, check op dode links en of een pagina geoptimaliseerd is voor mobiel verkeer. Als deelnemer van de mark@ing awards krijg je daarom gratis advies op het gebied van conversie optimalisatie, Google Analytics én de techniek achter de webshop

Hoe kan ik deelnemer worden van de mark@ing awards?

Vooraf aan de competitie is er door mark@ing en MaxServ een lijst opgesteld met webshops die de potentie hebben om de titel best presterende webshop van 2017 in de wacht te slepen. Deze webshops ontvangen een e-mail waarin de actie staat uitgelegd en de mededeling dat ze geselecteerd zijn in de voorrondes van de mark@ing awards. Zodra we een definitieve selectie hebben gemaakt, ontvangen zowel de genomineerden én de definitieve geselecteerden een e-mail met daarin de bekendmaking. Heb jij als webshop nog geen e-mail ontvangen maar wil je jezelf garanderen van deelname? Dat kan! Om gekroond te worden tot best presterende webshop van 2017 is toegang verlenen tot Google Analytics een vereiste om alle analyses te kunnen uitvoeren en eerlijk juryoordeel te kunnen vellen. Alle privacygevoelige informatie wordt uiteraard niet gedeeld en wordt enkel gebruikt ten behoeve van het juryrapport. Wil je jezelf garanderen van deelname en ervoor zorgen dat niet je concurrent maar JIJ er vandoor gaat met deze prestigieuze prijs? Geef mark@ing dan vóór 01-02-2017 toegang tot je Google Analytics account op e-mailadres awards@markating.nl. Je leest hier hoe je mark@ing hier toegang tot kan geven. Wil je meer informatie over de mark@ing awards? Bekijk dan de actiepagina van mark@ing of neem contact met ze op via 0146-301050! 

Geschreven door:

 • Manon van de Laar

  Scrum master