08 jan
Chris en Ronald

Het MaxServ-team is weer verder uitgebreid!

De groei binnen MaxServ valt niet stil. Sinds maandag hebben wij 2 twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen die zich graag kort aan je voorstellen.

Ronald Meeuwissen- Accountmanager

Ik ben Ronald Meeuwissen, 29 jaar en woonachtig in Tilburg. Man van Myrna Meeuwissen en sinds 21 november vader van Oliver. Ik heb een gezonde passie voor online/internet. Om uitdagende e-commerce projecten sta ik dus altijd te springen.

Per 1 januari ben ik van start gegaan bij MaxServ als Accountmanager. Ik zal het salesteam van Othniël en Sander gaan versterken. Bestaande klanten maximaal servicen en nieuwe klanten overtuigen van de kracht en mogelijkheden bij MaxServ.

MaxServ heeft een goede indruk op mij gemaakt door te staan voor kwaliteit en bewezen concepten. Ik ben verheugd onderdeel te zijn van dit team en kijk er naar uit samen met onze klanten succesvol te zijn op het internet en haar online doelen te realiseren.

Chris Kemink- Projectmanager

Mijn naam is dus Chris Kemink. Eind vorig jaar 40 geworden...(wat klinkt dat oud...), getrouwd, 2 jongens (8 en 10 jaar oud) en sinds begin vorig jaar woon ik in een klein plaatsje genaamd Reek in oost Brabant.

Vanaf het moment dat mijn vader thuis kwam met een commodore 64 was ik eigenlijk al verkocht. Vanaf jongs af was ik dus al bezig met computers. Een baan bij een internetbureau was voor mij dus een logische keuze. 

Per 1 januari ben ik begonnen als projectmanager hier bij MaxServ. Ik heb voor MaxServ gekozen omdat zij kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Voeg daar een informele sfeer en prettige werkomgeving aan toe en de ideale werkomgeving is geboren!

Wij wensen Ronald en Chris veel succes toe!

 

 

Ook deel uitmaken van ons team?

Wil jij ook net als Ronald en Chris deel uitmaken van ons legendarisch MaxServ-team? Kijk dan eens bij vacatures. Wie weet staat er een geschikte vacature tussen of neem even contact met ons op!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master