24 jul

Heerema kiest voor MaxServ

Met trots kan MaxServ mededelen dat wij het onderhoud van de websites van Heerema mogen verzorgen. Heerema bestaat uit 2 onderdelen, namelijk Heerema Marine Contractors (HMC) en Heerema Fabrication Group (HFG). HMC is wereldmarktleider in de offshore olie –en gasindustrie. Zij transporteren, installeren en verwijderen alle typen offshore faciliteiten. HFG is gespecialiseerd in het bouwen en fabriceren van grote en complexe structuren voor de offshore olie-, gas- en energie gerelateerde branches.

Doel nieuwe website

Voor Heerema gaat MaxServ het huidige platform volledig omzetten naar TYPO 3 versie 7, de nieuwste versie van TYPO 3. In een eerder artikel hebben we deze laatste versie al eens benoemd. Daarnaast is het hebben van een website die voldoet aan ondersteuning voor mobiele apparaten belangrijker dan ooit. Vandaar dat de website wordt voorzien van een nieuwe, responsive front-end. Dit betekent dat na afronding van het project de website van Heerema goed wordt weergegeven op alle mobiele apparaten. 

Selectieprocedure

Dat MaxServ de het onderhoud en de gewenste aanpassingen gaat doorvoeren voor Heerema, is niet vanzelfsprekend. Aan de hand van een uitgebreide selectieprocedure heeft Heerema uiteindelijk voor kwaliteit gekozen, wat als resultaat had dat MaxServ als winnaar gekozen werd. 

Geschreven door:

  • Othniël van Bergeijk

    Director new business