03 nov

Even voorstellen

MaxServ groeit!

MaxServ groeit! Sinds maandag 2 november hebben wij een nieuwe medewerker in ons midden. Manon van de Laar komt ons team versterken als communicatiemedewerker. 

U heeft haar misschien al aan de telefoon gehad. Wanneer dit niet het geval is, zal dit misschien in de toekomst wel gebeuren! Het behoort namelijk tot één van haar taken.  Daarnaast zult u regelmatig haar content lezen op de website van MaxServ en de MaxServ Facebook, Twitter en LinkedIN pagina. Schroom vooral niet om deze te liken, volgen en te reageren, want zij komt graag in contact met u!

Manon, 21 jaar oud, is sinds juli 2015 afgestudeerd aan Fontys Hogeschool Communicatie. Gedurende haar opleiding merkte zij dat haar interesse voor online media steeg. Daarnaast ontdekte zij haar krachten bij het visualiseren van diverse soorten content.  Opdrachtgevers en klanten blij maken zijn haar drijfveren. “Niets is leuker om te merken dat iemand enthousiast wordt van jouw content” aldus Manon.

Hoe haar eerste werkdag bevalt bij MaxServ? “Super! De informele sfeer, de gedreven werknemers, het pand, alles zorgt ervoor dat ik me meteen thuis voel binnen MaxServ. Het is een bedrijf waar iedereen zich inzet voor het allerbeste resultaat en dat is iets waar ik graag een onderdeel van wil uitmaken”. 

We wensen Manon veel succes toe!