02 dec

De MaxServ familie heeft zich uitgebreid

MaxServ is zowel een project- als accountmanager rijker!

Sinds gisteren heeft MaxServ haar familie verder uitgebreid. Zo is er een projectmanager en accountmanager bijgekomen om het MaxServ team te versterken. Zij stellen zich graag kort aan je voor.

Milou Remmers

Mijn naam is Milou Remmers, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Tilburg. Per 1 december ben ik bij MaxServ gestart als projectmanager. 

Voor mijn tijd bij MaxServ ben ik 4,5 jaar werkzaam geweest bij Indicia waar ik verschillende website- en applicatie-projecten heb begeleid. Van nature ben ik planmatig en gestructureerd, waardoor ik goed het overzicht kan bewaken. Dit komt natuurlijk goed van pas bij een functie als projectmanager.

Mijn eerste dag bij MaxServ is tot nu toe goed bevallen. Leuke collega’s, een mooi pand en dynamische projecten. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ik weet zeker dat ik deze gevonden heb bij MaxServ. 

Sander van Rijswijk

Mijn naam is Sander van Rijswijk, 33 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en zoon in Sprang-Capelle. 

Ik houd van het maken van verre reizen, het Bourgondische leven en ik heb een gezonde fascinatie voor alles wat met digitale marketing en internet te maken heeft.

Ik ben op 1 december begonnen als accountmanager bij MaxServ. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken werd ik erg enthousiast over de visie op kwaliteit en de ambities van MaxServ. Daarom ben ik ook erg trots dat ik onderdeel mag zijn van de groeiende MaxServ familie en heb ik bijzonder veel zin om samen met onze klanten mooie en succesvolle online projecten te realiseren.

Wij wensen Milou en Sander veel succes toe!

Geschreven door:

  • Manon van de Laar

    Scrum master