22 mei

Baby Photo Play: Een educatieve app voor de allerkleinsten!

Plezier en educatie samenbrengen in een app; dat was de visie van onze app developer Rinke van den Berg. Uit deze visie is de app “Baby Photo Play” ontstaan, een app die op speelse wijze beeld en geluid samenbrengen. 

Hoe werkt de app?

De app bestaat uit tegels welke onderaan de pagina staan. Deze tegels zijn ingedeeld in verschillende categorieën; de “lite” versie toont boerderijdieren en muziek. De volledige versie bevat naast deze categorieën ook nog “dierentuin dieren”, “transport” en “thuis”. Naast deze toevoeging is het in de volledige versie ook mogelijk om zelf tegels toe te voegen met eigen beeld en geluid. 

Per categorie worden een aantal afbeeldingen getoond. Door op de afbeelding te tikken, wordt het bijbehorende geluid getoond. Op deze manier leert het kind op spelende wijze verbanden te leggen tussen beeld en geluid. Wanneer de telefoon of tablet heen er weer wordt bewogen, verandert de volgorde van de plaatjes. 

Wat kost de app?

De app is er voor iedereen, de lite versie is namelijk helemaal gratis! Wil je het echter persoonlijker maken door zelf foto’s, video’s en geluiden toevoegen en nog meer categorieën zien, dan betaal je eenmalig € 3,99. 

Hoe kan de app verkregen worden?

De app kan gedownload worden in de App Store van Apple er is ook een Lite versie beschikbaar


Geschreven door: