15 aug

20 September: MUG Waalwijk - Vue Storefront

Noteer hem alvast: donderdag 20 september. De Magento User Group vindt plaats in ons pand! Vanaf 19:00 uur draait het om alle nieuws updates rondom Vue Storefront.  Zorg dat je erbij bent, want er zijn totaal maar 50 plaatsen beschikbaar. Je kan je hier aanmelden: https://www.meetup.com/nl-NL/Magento-User-Group-Noord-Brabant/events/250335183/

Het doel van #MUG

Allereerst: de Magento User Group (MUG) is een lokaal event voor Magento enthousiastelingen (developers, webwinkeliers etc.), die Magento kennis met elkaar willen delen. Deze MUG’s worden door het hele land georganiseerd. Tijdens deze avonden worden er toffe presentaties gegeven over diverse onderwerpen en is er ruimte voor een biertje waarbij gepraat wordt over, je raadt het al, Magento.

Programma

Vue Storefront is een mogelijke PWA oplossing voor Magento 2. PWA staat voor Progressive Web App. Deze term is geïntroduceerd door Google in 2015. Een Progressive Web App is een web applicatie welke gebruik maakt van de laatste web technieken om een website te laten gedragen en voelen als een App welke je installeert op je telefoon. De heren van Get_Noticed praten ons helemaal bij over dit project in combinatie met Magento 2.

Vue Storefront

Naast de ontwikkelingen van Magento zelf met Magento PWA Studio en enkele initiatieven van derden zoals Deity en FrontCommerce is op dit moment Vue Storefront de meest complete standalone PWA storefront.

Het grote verschil met de andere oplossingen is dat het in Vue JS is geschreven. De ontwikkelaars van Vue Storefront hebben deze keuze gemaakt om een developer vriendelijk framework aan te bieden waarbij productiviteit voorop staat.

Programma

19:00 – Welkom
19:15 – Vue Storefront - Het project en het waarom?
20:15 – Technische presentatie - Hoe werkt het, wat kan het, hoe te implementeren, cases?
21:00 – Borrel

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.

Meld je aan via MEETUP.COM

Geschreven door:

  • Ronald Meeuwissen

    Accountmanager Commerce